Libnet.ro
UNICEF

21:15

Iranul poate recupera 32 de miliarde de dolari, dupa ridicarea sanctiunilor internationale

Hotnews Hotnews,
 Iranul poate recupera 32 de miliarde de dolari, dupa ridicarea sanctiunilor internationale

Iranul intentioneaza sa recupereze 32 de miliarde de dolari inghetati in banci internationale, odata cu sfarsitul sanctiunilor economice, ca urmare a intrarii in vigoare a acordului nuclear, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Dupa ridicarea sanctiunilor occidentale, Iranul ar putea cumpara 114 avioane Airbus, semn al unui viitor boom comercial si investitional

Iranul ar putea cumpara 114 avioane Airbus, in valoare de 10 miliarde de dolari, intr-o prima achizitie majora intr-un boom comercial si investitional care ar putea remodela economia statului din Orientul Mijlociu, dupa ridicarea sanctiunilor occidentale, transmite Reuters.

Iranul majoreaza exporturile de titei cu 500.000 de barili pe zi dupa ridicarea sanctiunilor

ACTUALIZARE 14:27 Bursele arabe scad puternic, din cauza preturilor petrolului si a Iranului Bursele statelor bogate din Golful Persic au scazut puternic duminica, in urma declinului cotatiilor petrolului si a pregatirilor Iranului de reluare a exporturilor de titei, dupa ridicarea sanctiunilor occidentale, relateaza AFP.

Iranul creste imediat livrarile de petrol, dupa ridicarea sanctiunilor privind programul sau nuclear

Iranul lanseaza planul de suplimentare imediata a livrarilor de petrol cu 500. 000 de barili pe zi, dupa ridicarea sanctiunilor occidentale care au afectat economia si au limitat exporturile de titei, a afirmat duminica Amir Hossein Zamaninia, oficial in Ministerul Petrolului, citat de Bloomberg.

Germania vrea sa-si dubleze exporturile catre Iran, dupa ridicarea sanctiunilor

Germania intentioneaza sa reia garantiile de stat pentru exporturile companiilor care vor sa faca afaceri cu Iranul, in urma ridicarii sanctiunilor, a anuntat, luni, un purtator de cuvant al ministrului Economiei, Sigmar Gabriel, informeaza DPA si Reuters.

Preturile titeiului se indreapta spre 28 dolari/baril,dupa ridicarea sanctiunilor impotriva Iranului

Preturile petrolului se indreapta luni spre 28 de dolari pe baril, continuand evolutia descendenta, pe fondul ingrijorarii investitorilor ca majorarea exporturilor de catre Iran, ca urmare a ridicarii embargoului occidental, va accentua supraoferta din.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )