Libnet.ro
UNICEF

19:46

Iranul va sprijini Siria pana la capat in cazul unei interventii militare occidentale

Antena3 Antena3,
Iranul va sprijini Siria pana la capat in cazul unei interventii militare occidentale

Iranul va sprijini Siria pana la capat in cazul unei posibile agresiuni militare din partea coalitiei conduse de SUA, a declarat generalul Qasem Soleimani, comandantul unitatii de elita Al-Qods, divizie a. continuă pe Antena3

Iranul ameninta: Vom sprijini Siria pana la capat

Teheranul si-a inasprit retorica fata de o posibila ofensiva militara occidentala in Siria. Dupa ce a anuntat ca, in cazul in care americanii conduc un atac asupra fortelor presedintelui sirian Bashar al-Assad, Iranul va ataca imediat Israelul, acum seful fortelor de elita din armata iraniana spune ca statul va sprijini Siria pana la capat.

Antonescu: Romania va fi in prima linie impreuna cu SUA si aliatii, in cazul unei interventii in Siria

Romania se va afla in prima linie, in cazul in care SUA si aliatii sai vor decide sa intervina militar in Siria, a declarat presedintele Senatului, Crin Antonescu, la finalul intalnirii pe care a avut-o.

Antonescu: Romania se va afla in prima linie, alaturi de SUA si aliati, in cazul unei interventii in Siria

Romania se va afla in prima linie in cazul unei eventuale interventii inSiria, alaturi de SUA si aliati, a declarat, marti, presedintele Senatului,Crin Antonescu, la finalul.

EI sunt iMPOTRIVA unei interventii militare in Siria. Nu exista solutie militara la acest conflict

Grupul international al Veteranilor lideri politici Elders), condus de fostul secretar general al Natiunilor Unite Kofi Annan, s-a pronuntat miercuri impotriva unei interventii militare in Siria, in timp ce.

Francezii sustin un vot in Parlament pe tema unei interventii militare in Siria

Aproape trei sferturi dintre francezi, 74 la suta, vor ca Parlamentul sa se pronunte printr-un vot asupra unei interventii militare a Frantei in Siria, conform unui sondaj al institutului CSA pentru postul de.

Presedintele Siriei: Exista riscul unui razboi regional in Orientul Mijlociu in cazul unei interventii din partea Occidentului

Presedintele sirian Bashar al-Assad a avertizat ca o interventie din partea puterilor vestice ar provoca izbucnirea unui razboi regional in Orientul Mijlociu. intre timp, John McCain a declarat ca o respingere a.

Putin avertizeaza Congresul american ca aprobarea unei interventii militare in Siria poate fi considerata o agresiune

O interventie militara in Siria in afara Natiunilor Unite constituie o agresiune, considera presedintele Rusiei, Vladimir Putin, potrivit agentiilor ruse de presa, citate de Mediafax. in cazul in care.

Principalele evenimente ale zilei in Siria: Comisia pentru afaceri externe a Senatului SUA a aprobat proiectul unei interventii militare limitate / Guvernul sirian nu si-a schimbat pozitia

Guvernul sirian a declarat ca nu isi va schimba pozitia din moment ce presedintele america a sustine ca puterile internationale nu trebuie sa ramana tacute fata de barbaria din Siria. SUA si Franta incearca sa stabileasca o coalitie de interventie militara pentru a pedepsi regimul lui Assad, acuzat ca a lansat un atac chimic ce a provocat moartea a sute de persoane, la 21 august, langa Damasc, informeaza AFP.

Presedintele Frantei nu exclude un vot in Parlament pe tema unei interventii in Siria

Presedintele Francois Hollande nu exclude sa ceara un vot in Parlament, reclamat cu insistenta de catre opozitie, cu privire la o angajare franceza in Siria. Acest lucru este posibil sa se intample dupa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )