Libnet.ro
UNICEF

22:46

EI sunt iMPOTRIVA unei interventii militare in Siria. Nu exista solutie militara la acest conflict

Antena3 Antena3,
EI sunt iMPOTRIVA unei interventii militare in Siria. Nu exista solutie militara la acest conflict

Grupul international al Veteranilor lideri politici Elders), condus de fostul secretar general al Natiunilor Unite Kofi Annan, s-a pronuntat miercuri impotriva unei interventii militare in Siria, in timp ce. continuă pe Antena3

Francezii sustin un vot in Parlament pe tema unei interventii militare in Siria

Aproape trei sferturi dintre francezi, 74 la suta, vor ca Parlamentul sa se pronunte printr-un vot asupra unei interventii militare a Frantei in Siria, conform unui sondaj al institutului CSA pentru postul de.

Putin avertizeaza Congresul american ca aprobarea unei interventii militare in Siria poate fi considerata o agresiune

O interventie militara in Siria in afara Natiunilor Unite constituie o agresiune, considera presedintele Rusiei, Vladimir Putin, potrivit agentiilor ruse de presa, citate de Mediafax. in cazul in care.

Iranul va sprijini Siria pana la capat in cazul unei interventii militare occidentale

Iranul va sprijini Siria pana la capat in cazul unei posibile agresiuni militare din partea coalitiei conduse de SUA, a declarat generalul Qasem Soleimani, comandantul unitatii de elita Al-Qods, divizie a.

Principalele evenimente ale zilei in Siria: Comisia pentru afaceri externe a Senatului SUA a aprobat proiectul unei interventii militare limitate / Guvernul sirian nu si-a schimbat pozitia

Guvernul sirian a declarat ca nu isi va schimba pozitia din moment ce presedintele america a sustine ca puterile internationale nu trebuie sa ramana tacute fata de barbaria din Siria. SUA si Franta incearca sa stabileasca o coalitie de interventie militara pentru a pedepsi regimul lui Assad, acuzat ca a lansat un atac chimic ce a provocat moartea a sute de persoane, la 21 august, langa Damasc, informeaza AFP.

Antonescu: Romania va fi in prima linie impreuna cu SUA si aliatii, in cazul unei interventii in Siria

Romania se va afla in prima linie, in cazul in care SUA si aliatii sai vor decide sa intervina militar in Siria, a declarat presedintele Senatului, Crin Antonescu, la finalul intalnirii pe care a avut-o.

Presedintele Frantei nu exclude un vot in Parlament pe tema unei interventii in Siria

Presedintele Francois Hollande nu exclude sa ceara un vot in Parlament, reclamat cu insistenta de catre opozitie, cu privire la o angajare franceza in Siria. Acest lucru este posibil sa se intample dupa.

Secretarul General al ONU atrage atentia asupra ilegalitatii unei interventii militare a SUA in Siria

Secretarul General al ONU, Ban Ki-moon, a declarat ca folosirea fortei militare este legala numai in situatiile de legitima aparare sau cand exista autorizatia Consiliului de Securitate, punand sub semnul intrebarii legalitatea planurilor Statelor Unite de a ataca Siria fara acordul Natiunilor Unite.

Putin nu exclude posibilitatea unei interventii in Siria daca SUA va aduce dovezi irefutabile referitoare la atacul din Damasc

Presedintele rus Putin sustine ca SUA trebuie sa dovedeasca clar ca regimul de la Damasc a atacat civilii cu agenti chimici si atunci Rusia va lua in calcul posibilitatea unei interventii militare in Siria.

Francois Hollande: Franta nu lupta singura in Siria, dar va sprijini rebelii

Franta isi va consolida ajutoarele oferite opozitiei din Siria, a declarat marti presedintele Francois Hollande, in cazul in care Statele Unite ale Americii exclud posibilitatea unei interventii militare impotriva presedintelui sirian Bashar al-Assad, acuzat ca a folosit arme chimice impotriva rebelilor.

Trei nave de razboi ruse au traversat stramtoarea Bosfor, in drum spre Siria

Trei nave de razboi ruse au traversat azi stramtoarea Bosfor, pentru a ajunge in estul Mediteranei, in apropiere de Siria, pe fondul pregatirilor unei interventii militare occidentale impotriva regimului de la Damasc, arata sursele de presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2851 seconds )