Libnet.ro
UNICEF

17:00

Irina Begu si Alexandra Dulgheru in turul doi la US Open

Online Sport Online Sport,
Irina Begu si Alexandra Dulgheru in turul doi la US Open

Jucatoarea Irina Begu s-a calificat, luni seara, in turul secund al turneului US Open de la New York prin care isi egaleaza cel mai bun rezultat personal la Flushing Meadows. continuă pe Online Sport

Irina-Camelia Begu si Alexandra Dulgheru s-au calificat in turul doi la US Open

Jucatoarele de tenis Irina-Camelia Begu, locul 61 WTA, si Alexandra Dulgheru, pozitia 95 in ierarhia mondiala, s-au calificat, luni, in turul doi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, informeaza .

US Open: Adversare cu greutate pentru romance in turul doi

Irina Camelia Begu si Alexandra Dulgheru nu au prea mult noroc la US Open- in turul doi vor avea parte de adversare infernale.

Maria Sarapova va juca impotriva unei romance, in turul doi de la US Open

Maria Sarapova 6 WTA) se va duela cu Alexandra Dulgheru 95 WTA), in cadrul celui de-al doilea tur US Open. Partida se va desfasura in cursul zilei de joi.

US Open: Begu si Dulgheru, pe urmele Simonei Halep

Irina Camelia Begu si Alexandra Dulgheru s-au calificat in turul doi la US Open, ultimul turneu de Grand Slem al anului.

Maria Sharapova in forma la US Open. O intalneste pe Dulgheru in turul doi

Rusoaica Maria Sharapova a avut nevoie de cateva game-uri pentru a se incalzi, luni noapte, in primul sau meci la editia din acest an a US Open.

Tenis: Sorana Cirstea s-a calificat in turul doi al US Open

Sorana Cirstea, locul 80 WTA, s-a calificat, marti, in turul 2 al US Open, ultimul Grand Slam al anului, relateaza Mediafax. Romanca a reusit calificarea dupa ce a invins-o cu scorul de 6-1, 6-1, pe sportiva.

US Open: Sorana Cirstea s-a calificat in turul doi

Sorana Cirstea s-a calificat in turul doi al turneului US Open, ultimul Mare Slem al anului. Sorana a trecut in doua seturi, 6-1, 6-1, de Heather Watson, din Marea Britanie.

Elena Udrea sustine ca va intra in turul doi: Sunt un candidat mai bun decat Iohannis, decat toti ceilalti

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, a sustinut, marti, ca va ajunge in turul doi pentru ca este un candidat mai bun decat oricare altul, relateaza Evenimentul Zilei. Udrea a afirmat ca va.

US Open: Sorana Cirstea, a patra romanca in turul doi

Sorana Cirstea, locul 80 WTA, a invins-o, marti, cu scorul de 6-1, 6-1, pe sportiva britanica Heather Watson, locul 46 WTA, si a devenit a patra jucatoare din Romania care a acces in turul 2 al US Open, ultimul Grand Slam al anului.

Victorie muncita, in trei seturi, pentru Simona Halep, in primul tur la US Open: Romanca se va duela in turul doi cu slovaca Cepelova

Simona Halep, locul doi mondial si a doua favorita, a invins-o pe Danielle Rose Collins, fara loc WTA, dar fosta ocupanta a pozitiei 553, care a primit un wild card, scor 6-7, 6-1, 6-2. Simona a avut parte.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )