Libnet.ro
UNICEF

17:30

Maria Sharapova in forma la US Open. O intalneste pe Dulgheru in turul doi

Online Sport Online Sport,
Maria Sharapova in forma la US Open. O intalneste pe Dulgheru in turul doi

Rusoaica Maria Sharapova a avut nevoie de cateva game-uri pentru a se incalzi, luni noapte, in primul sau meci la editia din acest an a US Open. continuă pe Online Sport

US Open: Halep, in turul doi, dupa ce a eliminat-o pe Collins, scor 6-6 (7), 6-1, 6-2. Urmeaza Jana Cepelova!

Simona Halep debuteaza, de la ora 18. 00, in cadrul turneului de Grand Slam de la US Open. Romanca o intalneste in primul tur pe americanca Dainelle Rose Collins, jucatoare fara loc in clasamentul WTA, care a acces .

US Open Rezultatele din turul I, tabloul feminin/ Trei romance in turul doi

Romancele Simona Halep, Alexandra Dulgheru si Irina Camelia Begu au reusit calificarea in turul al doilea la turneul de Mare Slem de la US Open, alaturi de Maria Sharapova, Jelena Jankovicn sau Agnieszka Radwanska. O surpriza a fost eliminarea jucatoarei din Spania Garbine Muguruza, cea care a reusit sa o elimine, categoric, pe Serena Williams la Roland Garros. Vezi rezultatele zilei in articol.

Maria Sarapova va juca impotriva unei romance, in turul doi de la US Open

Maria Sarapova 6 WTA) se va duela cu Alexandra Dulgheru 95 WTA), in cadrul celui de-al doilea tur US Open. Partida se va desfasura in cursul zilei de joi.

Irina-Camelia Begu si Alexandra Dulgheru s-au calificat in turul doi la US Open

Jucatoarele de tenis Irina-Camelia Begu, locul 61 WTA, si Alexandra Dulgheru, pozitia 95 in ierarhia mondiala, s-au calificat, luni, in turul doi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, informeaza .

US Open: Adversare cu greutate pentru romance in turul doi

Irina Camelia Begu si Alexandra Dulgheru nu au prea mult noroc la US Open- in turul doi vor avea parte de adversare infernale.

Irina Begu si Alexandra Dulgheru in turul doi la US Open

Jucatoarea Irina Begu s-a calificat, luni seara, in turul secund al turneului US Open de la New York prin care isi egaleaza cel mai bun rezultat personal la Flushing Meadows.

US Open: Sorana Cirstea s-a calificat in turul doi

Sorana Cirstea s-a calificat in turul doi al turneului US Open, ultimul Mare Slem al anului. Sorana a trecut in doua seturi, 6-1, 6-1, de Heather Watson, din Marea Britanie.

Victorie muncita, in trei seturi, pentru Simona Halep, in primul tur la US Open: Romanca se va duela in turul doi cu slovaca Cepelova

Simona Halep, locul doi mondial si a doua favorita, a invins-o pe Danielle Rose Collins, fara loc WTA, dar fosta ocupanta a pozitiei 553, care a primit un wild card, scor 6-7, 6-1, 6-2. Simona a avut parte.

Maria Sharapova sustine introducerea unei taxe in tenis. Pe cand si una pentru tipete?

Deranjata ca unele dintre adversarele sale ar solicita gratuit pauze medicale doar pentru a o scoate din ritm, Maria Sharapova propune ca timeout-urile medicale sa fie platite de jucatoarele care fac apel la acest drept din regulamentul sportiv.

Elena Udrea sustine ca va intra in turul doi: Sunt un candidat mai bun decat Iohannis, decat toti ceilalti

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, a sustinut, marti, ca va ajunge in turul doi pentru ca este un candidat mai bun decat oricare altul, relateaza Evenimentul Zilei. Udrea a afirmat ca va.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2365 seconds )