Libnet.ro
UNICEF

17:15

Irina Begu si-a aflat adversara din sferturi de la Charleston. Cand are loc partida care o poate duce in semifinale

Adevărul Adevărul,
Irina Begu si-a aflat adversara din sferturi de la Charleston. Cand are loc partida care o poate duce in semifinale

Irina Begu s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Charleston, dupa ce a trecut de Samantha Stosur, scor 7-5, 6-3. continuă pe Adevărul

WTA Charleston: Irina Begu s-a calificat in sferturi, dupa ce a trecut de Samantha Stosur

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Charleston Carolina de Sud), dotat cu premii totale de 710. 900 dolari, dupa ce a dispus cu 7-5, 6-3 de australianca Samantha Stosur.

Irina Begu s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Charleston. Romanca joaca in faza urmatoare cu Stosur

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 33 mondial si cap de serie numarul 10, s-a calificat, miercuri, in optimile de finala turneului de la Charleston, cu premii in valoare totala de 776. 000 de dolari, potrivit News. ro.

Alaturi de Irina Begu! Cand se disputa meciul jucatoarei noastre care lupta pentru un loc in sferturi la Charleston

Irina Begu, locul 33 mondial si cap de serie numarul 10, s-a calificat in optimile de finala turneului de la Charleston, cu premii in valoare totala de 776. 000 de dolari.

Begu, cea mai categorica victorie din 2017: Irina si-a spulberat adversara pe zgura de la Charleston

Dupa o eliminare rapida suferita la Miami, in chiar primul meci, Irina Begu 33 WTA) si-a descarcat nervii pe o turcoaica aflata pe locul 108 in clasamentul mondial.

Vesti EXCELENTE de la Charleston. Irina Begu s-a calificat iN SFERTURILE turneului dupa un meci de SENZATIE

Vesti excelente de la Charleston, unde Irina Begu s-a calificat in sferturile competitiei. Romanca a reusit sa o elimine pe Sam Stosur, in doua seturi, scor 7-5, 6-3. Begu a avut nevoie de o.

Tenismena Irina Begu a fost eliminata in sferturile de finala ale turneului de la Charleston

Tenismena Irina Begu, ocupanta locului 33 in clasamentul WTA, a fost eliminata din sferturile de finala ale turneului de la Charleston, fiind invinsa de rusoaica Daria Kasatkina 42 WTA), scor 6-4, 6-1.

Daria Kasatkina, capat de linie pentru Irina Begu. Romanca a fost invinsa a treia oara in 2017 de rusoaica

Irina Begu a ratat sansa de a se califica in semifinalele turneului de la Charleston, dupa ce a pierdut in fata Dariei Kasatkina.

Final de turneu pentru Irina Begu la Charleston: Romanca a fost invinsa in sferturi de rusoaica Daria Kasatkina

Vesti proaste pentru iubitorii tenisiului din Romania. Irina-Camelia Begu a fost invinsa vineri seara de Daria Kasatkina in sferturile turneului pe zgura de la Charleston. Begu, numar 33.

Begu, formidabila: Irina a obtinut cea mai importanta victorie din 2017 si e in sferturi, la Charleston

Dupa doua victorii, una lejera 6-0, 6-0 - Cagla Buyukakcay, 108 WTA) si alta de mare lupta 4-6, 6-2, 7-6 Kristina Kucova, 81 WTA), Irina Begu 33 WTA) a ajuns in fata primului meci din cariera cu Samantha Stosur Australia, 17 WTA).

Prima declaratie a Irinei Begu dupa cea mai buna performanta din 2017, calificarea in sferturi la Charleston

Irina Begu face cel mai bun turneu al ei in acest an, reusind sa o invinga pe Samantha Stosur si sa-si asigure prezenta in sferturile de finala ale turneului de la Charleston.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )