Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tenismena Irina Begu a fost eliminata in sferturile de finala ale turneului de la Charleston

România Liberă România Liberă,
Tenismena Irina Begu a fost eliminata in sferturile de finala ale turneului de la Charleston

Tenismena Irina Begu, ocupanta locului 33 in clasamentul WTA, a fost eliminata din sferturile de finala ale turneului de la Charleston, fiind invinsa de rusoaica Daria Kasatkina 42 WTA), scor 6-4, 6-1. continuă pe România Liberă

WTA Charleston: Irina Begu s-a calificat in sferturi, dupa ce a trecut de Samantha Stosur

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Charleston Carolina de Sud), dotat cu premii totale de 710. 900 dolari, dupa ce a dispus cu 7-5, 6-3 de australianca Samantha Stosur.

Irina Begu si-a aflat adversara din sferturi de la Charleston. Cand are loc partida care o poate duce in semifinale

Irina Begu s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Charleston, dupa ce a trecut de Samantha Stosur, scor 7-5, 6-3.

Vesti EXCELENTE de la Charleston. Irina Begu s-a calificat iN SFERTURILE turneului dupa un meci de SENZATIE

Vesti excelente de la Charleston, unde Irina Begu s-a calificat in sferturile competitiei. Romanca a reusit sa o elimine pe Sam Stosur, in doua seturi, scor 7-5, 6-3. Begu a avut nevoie de o.

Alaturi de Irina Begu! Cand se disputa meciul jucatoarei noastre care lupta pentru un loc in sferturi la Charleston

Irina Begu, locul 33 mondial si cap de serie numarul 10, s-a calificat in optimile de finala turneului de la Charleston, cu premii in valoare totala de 776. 000 de dolari.

Daria Kasatkina, capat de linie pentru Irina Begu. Romanca a fost invinsa a treia oara in 2017 de rusoaica

Irina Begu a ratat sansa de a se califica in semifinalele turneului de la Charleston, dupa ce a pierdut in fata Dariei Kasatkina.

Patricia Maria Tig a fost eliminata in primul tur la Monterrey

Jucatoarea Patricia Maria Tig, locul 85 WTA, a fost eliminata, luni, in primul tur al turneului de la Monterrey Mexic), cu premii totale de 250. 000 de dolari, potrivit News. ro.

Irina Begu s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Charleston. Romanca joaca in faza urmatoare cu Stosur

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 33 mondial si cap de serie numarul 10, s-a calificat, miercuri, in optimile de finala turneului de la Charleston, cu premii in valoare totala de 776. 000 de dolari, potrivit News. ro.

Final de turneu pentru Irina Begu la Charleston: Romanca a fost invinsa in sferturi de rusoaica Daria Kasatkina

Vesti proaste pentru iubitorii tenisiului din Romania. Irina-Camelia Begu a fost invinsa vineri seara de Daria Kasatkina in sferturile turneului pe zgura de la Charleston. Begu, numar 33.

VIDEO Eroare uriasa a lui Chiriches in meciul cu Juventus. Napoli a fost eliminata din Cupa Italiei

La trei zile dupa ce s-au intalnit in campionat, Napoli si Juventus au fost din nou fata in fata, de data aceasta in Cupa Italiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )