Libnet.ro
UNICEF

06:15

Begu, cea mai categorica victorie din 2017: Irina si-a spulberat adversara pe zgura de la Charleston

Adevărul Adevărul,
Begu, cea mai categorica victorie din 2017: Irina si-a spulberat adversara pe zgura de la Charleston

Dupa o eliminare rapida suferita la Miami, in chiar primul meci, Irina Begu 33 WTA) si-a descarcat nervii pe o turcoaica aflata pe locul 108 in clasamentul mondial. continuă pe Adevărul

Bloomberg despre Romania: GAURI in economia cu cea mai mare crestere din UE. Bugetul trebuie PETICIT!

Economia cu cea mai mare crestere din Uniunea Europeana are nevoie de un leucoplast, scrie Bloomberg, citat de Adevarul, intr-un articol despre bugetul de stat al Romaniei din 2017, precizand ca.

WTA: Simona Halep se mentine pe 5; Patricia Maria Tig se afla pe 85 - Cea mai buna clasare din cariera

Simona Halep se afla si in aceasta saptamana pe locul 5 in clasamentul WTA, cu o zestre de 5. 022 puncte. Patricia Maria Tig a urcat pana pe pozitia 85, aceasta fiind de altfel cea mai buna clasare din cariera. Lider se mentine Angelique Kerber, nemtoaica fiind urmata de Serena Williams si de Karolina Pliskova.

Bloomberg: Economia cu cea mai mare crestere din UE are nevoie de un leucoplast. Peticirea bugetului prevesteste vesti proaste pentru Romania

Economia cu cea mai mare crestere din Uniunea Europeana are nevoie de un leucoplast, scrie Bloomberg intr-un articol despre bugetul de stat al Romaniei din 2017, precizand ca peticirea bugetului prevesteste vesti proaste pentru Romania.

Bloomberg: Economia cu cea mai mare crestere din UE are nevoie de leucoplast

Economia cu cea mai mare crestere din Uniunea Europeana are nevoie de un leucoplast, scrie Bloomberg intr-un articol despre bugetul de stat al Romaniei din 2017, precizand ca peticirea bugetului semnaleaza vesti proaste pentru Romania.

Cea mai bogata romanca din America: Ana Cumpanas, Femeia in rosu, l-a dat pe mana politiei pe celebrul gangster John Dillinger

O alta figura celebra din arhivele FBI-ului in perioada interbelica a fost Ana Cumpanas, cunoscuta si ca Femeia in rosu“. Faima si-a castigat-o gratie relatiei ei cu temutul gang­ster John Dillinger, pe care l-a predat in cele din urma politiei americane, in schimbul recompensei puse pe capul acestuia: 10. 000 de dolari. Femeia in rosu“ a purtat mai multe nume, semn al unei vieti cu de toate: Ana Cumpanas, Ana Sage si, printre ai ei, Tusa Ana.

Cea mai lunga tiroliana din tara, de la Canionul 7 Scari, a fost redeschisa pentru turisti

Tiroliana de la Canionul 7 Scari, din Masivul Piatra Mare, cu o lungime totala de peste doi kilometri, avand mai multe trasee, a fost redeschisa, de sambata, pentru turisti.

Incendiu in apropiere de turnul Burj Khalifa din Dubai, cea mai inalta cladire din lume VIDEO

Un incendiu de proportii a izbucnit duminica dimineata in apropiere de turnul Burj Khalifa din Dubai, cea mai inalta cladire din lume, relateaza Daily Express.

Cea mai aglomerata luna din an pentru actionarii companiilor de pe bursa. Ce decizii vor fi luate in Adunarile Generale

Aprilie este luna in care aproape toate companiile de pe Bursa de Valori Bucuresti organizeaza Adunarile Generale Ordinare si Extraordinare ale actionarilor. Anul acesta, pe langa obisnuitele discutii pe marginea situatiilor financiare aferente anului.

Halep ramane pe locul 5, Tig la cea mai buna clasare din cariera

Sfertul de finala atins de Simona Halep la Miami Open nu a produs schimbari in clasamentul mondial.

Incendiu in apropiere de turnul Burj Khalifa, din Dubai, cea mai inalta cladire din lume

Un incendiu a izbucnit duminica intr-un complex rezidential in constructie in centrul Dubai in Emiratele Arabe Unite), in apropiere de un mare centru comercial si de un hotel, care a fo.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )