Libnet.ro
UNICEF

01:05

Irina-Camelia Begu a fost eliminata in sferturile de dublu, la BRD Bucharest Open

B1 B1,
Irina-Camelia Begu a fost eliminata in sferturile de dublu, la BRD Bucharest Open

Perechea Irina-Camelia Begu/Maria Irigoyen Romania/Argentina) a ratat, vineri, calificarea in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului BRD Bucharest Open. Cele doua au fost invinse de cuplul Cagla. continuă pe B1

Irina-Camelia Begu s-a calificat in turul doi al BRD Bucharest Open, la dublu

Perechea Irina-Camelia Begu/Maria Irigoyen Romania/Argentina) a invins, marti, cu scorul de 6-4, 6-2, echipa formata din gemenele ucrainene Liudmila si Nadia Kicenok, in primul tur al probei de dublu de la BRD.

Irina-Camelia Begu a ratat calificarea in turul doi al turneului BRD Bucharest Open

Irina-Camelia Begu a pierdut, miercuri, partida jucata impotriva olandezeiKiki Bertens, cu scorul de 6-0, 3-6, 6-2, ratand astfel accederea in turul doi al turneului BRD Bucharest Open. Pentru prezenta pe.

Alexandra Dulgheru a fost eliminata in primul tur la BRD Bucharest Open

Jucatoarea Alexandru Dulgheru, locul 98 WTA, a fost eliminata, miercuri, in primul tur la BRD Bucharest Open, dupa ce a fost invinsa de italianca Roberta Vinci, cap de serie numarul 2 si numarul 24 mondial, .

Cristina Dinu a fost eliminata in turul doi la BRD Bucharest Open

Jucatoarea Cristina Dinu, locul 228 WTA si beneficiara a unui wild card, a fost eliminata, miercuri, in turul doi la BRD Bucharest Open, dupa ce a fost invinsa de slovaca Kristina Kucova, scor 6-2, 6-3.

Alexandra Cadantu a fost eliminata in primul tur de la Bucharest Open

Alexandra Cadantu, locul 97 WTA, a pierdut, marti, partida jucata impotriva sportivei cehe Petra Cetkovska, locul 78WTA, fiind eliminata astfel de la Bucharest Open in primul tur. Cadantu a pierdut cu.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )