Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cristina Dinu a fost eliminata in turul doi la BRD Bucharest Open

B1 B1,
Cristina Dinu a fost eliminata in turul doi la BRD Bucharest Open

Jucatoarea Cristina Dinu, locul 228 WTA si beneficiara a unui wild card, a fost eliminata, miercuri, in turul doi la BRD Bucharest Open, dupa ce a fost invinsa de slovaca Kristina Kucova, scor 6-2, 6-3. continuă pe B1

Cristina Dinu s-a calificat in turul doi la BRD Bucharest Open

Jucatoarea Cristina Dinu, locul 228 WTA si beneficiara a unui wild card, s-a calificat in turul doi la BRD Bucharest Open, dupa ce a trecut de ucraineanca Nadia Kicenok, locul 110 WTA, scor 6-0, 6-3. Meciul a.

Simona Halep s-a calificat in turul doi la BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o pe Indy de Vroome

Principala favorita a BRD Bucharest Open, Simona Halep, s-a calificat, miercuri, in turul doi al competitiei. in primul tur, Halep a invins-o pe jucatoarea olandeza Indy de Vroome, locul 190 WTA, cu scorul de.

Simona Halep s-a calificat in turul doi la BRD Bucharest Open, cu scorul de 6-0, 6-4

Principala favorita a BRD Bucharest Open, Simona Halep, s-a calificat, miercuri, in turul doi al competitiei dotate cu premii in valoare totala de 250. 000 de euro, scrie Mediafax. in primul tur, Halep a invins-o.

Alexandra Dulgheru a fost eliminata in primul tur la BRD Bucharest Open

Jucatoarea Alexandru Dulgheru, locul 98 WTA, a fost eliminata, miercuri, in primul tur la BRD Bucharest Open, dupa ce a fost invinsa de italianca Roberta Vinci, cap de serie numarul 2 si numarul 24 mondial, .

Halep - De Vroome 6-0, 6-4. Urmeaza Krunici, in turul doi la Bucharest Open

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in turul al doilea al turneului de tenis Bucharest Open. Romanca a invins-o in primul tur pe olandeza Indy De Vroome, locul 190 WTA, cu scorul de 6-0, 6-4.

Andreea Mitu, eliminata in primul tur la BRD Bucharest Open

Andreea Mitu 211 WTA), beneficiara a unui wild card, a ratat, marti,calificarea in turul doi al BRD Bucharest Open, dupa ce a fost invinsa de jucatoarea poloneza Katarzyna Piter, locul 104 WTA, scor 6-0, 1-6,.

Irina-Camelia Begu s-a calificat in turul doi al BRD Bucharest Open, la dublu

Perechea Irina-Camelia Begu/Maria Irigoyen Romania/Argentina) a invins, marti, cu scorul de 6-4, 6-2, echipa formata din gemenele ucrainene Liudmila si Nadia Kicenok, in primul tur al probei de dublu de la BRD.

Raluca Olaru, eliminata in primul tur la BRD Bucharest Open

Jucatoarea Raluca Olaru, locul 887 WTA, a fost invinsa, marti, cu scorul de 6-1, 6-3, de sportiva italiana Karin Knapp, locul 67 WTA, intr-un meci care a durat o ora si un sfert, in turul intai al BRD.

Irina-Camelia Begu a ratat calificarea in turul doi al turneului BRD Bucharest Open

Irina-Camelia Begu a pierdut, miercuri, partida jucata impotriva olandezeiKiki Bertens, cu scorul de 6-0, 3-6, 6-2, ratand astfel accederea in turul doi al turneului BRD Bucharest Open. Pentru prezenta pe.

FOTOGALERIE BRD Bucuresti Open: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi dupa ce a eliminat-o pe favorita numarul trei

Monica Niculescu a obtinut luni calificarea in turul doi al turneului BRD Bucuresti Open, jucatoarea noastra eliminand-o pe Klara Koukalova, favorita numarul trei.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )