Libnet.ro
UNICEF

19:45

Alexandra Dulgheru a fost eliminata in primul tur la BRD Bucharest Open

B1 B1,
Alexandra Dulgheru a fost eliminata in primul tur la BRD Bucharest Open

Jucatoarea Alexandru Dulgheru, locul 98 WTA, a fost eliminata, miercuri, in primul tur la BRD Bucharest Open, dupa ce a fost invinsa de italianca Roberta Vinci, cap de serie numarul 2 si numarul 24 mondial, . continuă pe B1

Alexandra Cadantu a fost eliminata in primul tur de la Bucharest Open

Alexandra Cadantu, locul 97 WTA, a pierdut, marti, partida jucata impotriva sportivei cehe Petra Cetkovska, locul 78WTA, fiind eliminata astfel de la Bucharest Open in primul tur. Cadantu a pierdut cu.

Andreea Mitu, eliminata in primul tur la BRD Bucharest Open

Andreea Mitu 211 WTA), beneficiara a unui wild card, a ratat, marti,calificarea in turul doi al BRD Bucharest Open, dupa ce a fost invinsa de jucatoarea poloneza Katarzyna Piter, locul 104 WTA, scor 6-0, 1-6,.

Simona Halep va avea alta adversara in primul tur la Bucharest Open

Jucatoarea Simona Halep nu o va mai intalni in primul tur la Bucuresti pe Kristina Mladenovic, jucatoare care a decis sa se retraga de pe tabloul principal.

Raluca Olaru, eliminata in primul tur la BRD Bucharest Open

Jucatoarea Raluca Olaru, locul 887 WTA, a fost invinsa, marti, cu scorul de 6-1, 6-3, de sportiva italiana Karin Knapp, locul 67 WTA, intr-un meci care a durat o ora si un sfert, in turul intai al BRD.

Cristina Dinu a fost eliminata in turul doi la BRD Bucharest Open

Jucatoarea Cristina Dinu, locul 228 WTA si beneficiara a unui wild card, a fost eliminata, miercuri, in turul doi la BRD Bucharest Open, dupa ce a fost invinsa de slovaca Kristina Kucova, scor 6-2, 6-3.

Niculescu si Dinu trec de primul tur la Bucharest Open

Jucatoarele Monica Niculescu si Cristina Dinu s-au calificat, luni, in optimile de finala ale Openului de la Bucuresti, primul turneu WTA disputat in tara noastra.

Begu, eliminata in primul tur la Bucuresti

Irina Begu a parasit inca din primul tur competitia WTA de la Bucuresti la capatul unui meci de trei seturi disputat contra olandezei Kiki Bertens.

BRD Bucharest Open: primul meci, prima victorie pentru Simona Halep

Antrenament cu mult public pentru Simona Halep, care a trecut fara emotii de olandeza De Vroome, scor 6-0, 6-4, in fata a 2. 500 de spectatori. Meciul a contat pentru primul tur al BRD Bucharest Open.

BRD Bucharest Open: Raluca Olaru si Monica Niculescu s-au calificat in sferturi

Perechea Raluca Olaru/Valeria Solovieva Romania/Rusia) s-a calificat in sferturile de finala ale BRD Bucharest Open. Olaru si Solovieva au trecut in primul tur de cuplul Lara Arruabarrena/Silvia Soler-Espinosa.

Simona Halep s-a calificat in turul doi la BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o pe Indy de Vroome

Principala favorita a BRD Bucharest Open, Simona Halep, s-a calificat, miercuri, in turul doi al competitiei. in primul tur, Halep a invins-o pe jucatoarea olandeza Indy de Vroome, locul 190 WTA, cu scorul de.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )