Libnet.ro
UNICEF

15:15

Israel: Pedepse de pana la 20 de ani de inchisoare pentru cei care arunca pietre

Antena3 Antena3,
Israel: Pedepse de pana la 20 de ani de inchisoare pentru cei care arunca pietre

Guvernul israelian a adoptat duminica o modificare care prevede inasprirea pedepselor pentru cei care arunca pietre si care poate ajunge pana la 20 de ani de inchisoare, o decizie ce survine pe fondul. continuă pe Antena3

Canada: Un barbat a fost condamnat la 75 de ani inchisoare pentru uciderea a trei politisti

Barbatul care a ucis trei politisti in iunie la Moncton, principalul oras din provincia canadiana New Brunswick, a fost condamnat vineri la o pedeapsa de 75 de ani de inchisoare, un verdict fara precedent in.

Israel inaspreste pedepsele pentru cei care arunca pietre: pana la 20 de ani de puscarie

Cabinetul israelian a aprobat duminica dimineata un amendament potrivit caruia se va pedepsi mai aspru aruncarea cu pietre spre vehiculele motorizate. Cine arunca pietre sau alte obiecte in vehicule poate primi o pedeapsa de pana la 20 de ani de inchisoare.

Fostul procuror Nelu Carpen, condamnat la sase ani de inchisoare pentru mita, a fost prins la Londra

Fostul prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Buftea, Nelu Carpen, condamnat definitiv la sase ani de inchisoare pentru luare de mita, trafic de influenta si dare de mita, a fost prins, joi, la Londra, si ar urma sa fie adus in tara, pentru a fi incarcerat.

California: Carantina pentru cei care au avut contact cu bolnavi de Ebola

Statul american California a ordonat plasarea in carantina timp de 21 de zile a tuturor persoanelor care se intorc din tarile africane cele mai afectate de epidemia de Ebola si care au avut contact cu cei afectati de febra hemoragica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )