Libnet.ro
UNICEF

09:00

Canada: Un barbat a fost condamnat la 75 de ani inchisoare pentru uciderea a trei politisti

B1 B1,
Canada: Un barbat a fost condamnat la 75 de ani inchisoare pentru uciderea a trei politisti

Barbatul care a ucis trei politisti in iunie la Moncton, principalul oras din provincia canadiana New Brunswick, a fost condamnat vineri la o pedeapsa de 75 de ani de inchisoare, un verdict fara precedent in. continuă pe B1

Fostul procuror Nelu Carpen, condamnat la sase ani de inchisoare pentru mita, a fost prins la Londra

Fostul prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Buftea, Nelu Carpen, condamnat definitiv la sase ani de inchisoare pentru luare de mita, trafic de influenta si dare de mita, a fost prins, joi, la Londra, si ar urma sa fie adus in tara, pentru a fi incarcerat.

Deputatul UDMR Kerekes a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare, pentru conflict de interese

Deputatul UDMR Karoly Kerekes a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese, la 9 luni de la trimiterea acestuia in judecata. Pe langa pedeapsa, parlamentarul se va afla sub su.

Deputatul Kerekes Karoly a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese

Deputatul UDMR Kerekes Karoly a fost condamnat de instanta suprema la doi ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul in care este acuzat de conflict de interese, pentru ca si-a angajat sotia si fiul la biroul.

Fostul sef al PDL Satu Mare, Dumitru Godinca, a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare

Fostul presedinte al PDL Satu Mare, Dumitru Godinca, trimis in judecata pentru dare de mita si tentativa de contrabanda, a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare. Judecatorii Curtii de Apel Oradea au stabilit pe 28 octombrie un termen de incercare de trei ani.

Viceprimarul Raul Petrescu a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru coruptie

Viceprimarul din Ploiesti Raul Petrescu, trimis in judecata de DNA, a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare pentru complicitate la cumparare de influenta intr-un dosar in care a fost acuzat ca a incercat sa sprijine o persoana sa sustina mai repede examenul pentru permisul auto, relateaza Mediafax.

Bangladesh. Liderul celui mai mare partid islamist a fost condamnat la moarte prin spanzurare

Un tribunal special din Bangladesh l-a condamnat la moarte prin spanzurare pe liderul celui mai mare partid islamist din tara. Curtea de justitie din Dhaka, care judeca crimele de razboi, l-a gasit vinovat pe.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )