Libnet.ro
UNICEF

05:16

Israelul a votat o lege care i permite sa intre mai usor n razboi

Hotnews Hotnews,
 Israelul a votat o lege care i permite sa intre mai usor n razboi

Parlamentul israelian a votat luni in favoarea unei legi care permite premierului si ministrului apararii sa decida intrarea in razboi fara sa reuneasca guvernul, pe fondul tensiunilor crescande intre Israel si unii dintre vecinii sai, relateaza AFP, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Plante care te ajuta sa renunti mai usor la tigari

Studiile recente arata ca fumatul scurteaza speranta de viata a fumatorilor cu aproximativ 10 ani, contribuie la deteriorarea organelor si favorizeaza imbatranirea prematura a pielii si a organismului. Creste-ti sansele de a trai mai mult si mai bine renuntand la fumat. Te sustin aceste plante si condimente!.

Facebook anunta Clear History, o optiune care permite utilizatorilor sa stearga o parte dintre informatiile pe care compania le are despre ei

Mark Zuckerberg a anuntat la conferinta dezvoltatorilor F8 ca se lucreaza la o optiune care va permite utilizatorilor sa stearga istoria lor de browsing de pe retea, in modul in care o poti sterge si la un browser conventional. Mai mult, utilizatorii vor putea vedea ce site-uri si aplicatii trimit la Facebook date despre ei si vor putea sterge o parte dintre aceste date. Dupa audierea din Congres am invatat un lucru: ca nu am avut raspunsuri clare la unele intrebari despre date. Lucram pentru a ne asigura ca totul va fi clar, spune seful Facebook.

Harta salariilor din Romania. Care sunt cele mai sarace regiuni

In ciuda cresterilor salariale din ultimul an, exista inca 12 judete unde salariile medii nete sunt sub 2. 000 de lei, adica sub 440 de euro. Cel mai prost platiti angajati din Romania sunt in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )