Libnet.ro
UNICEF

05:15

Istanbulul, orasul cu cel mai CONGESTIONAT trafic din Europa.

România Liberă România Liberă,
Istanbulul, orasul cu cel mai CONGESTIONAT trafic din Europa.

Istanbulul este orasul cu cel mai congestionat trafic din Europa, conform ultimului raport Congestion Index al Companiei TomTom, specializata in sisteme de navigatie, dat publicitatii joi - informeaza Business Wire, scrie Agerpres. In medie, o calatorie in Istanbul dureaza cu 57% mai mult decat atunci cand traficul are valori normale si cu 84% mai mult dimineata cand traficul rutier atinge valori maxime, mentioneaza raportul care a analizat traficul in 58 de orase europene, arata raportul. In . continuă pe România Liberă

Afla care este orasul cu cel mai CONGESTIONAT trafic din Europa.

Istanbulul este orasul cu cel mai congestionat trafic din Europa, conform ultimului raport Congestion Index al Companiei TomTom, specializata in sisteme de navigatie, dat publicitatii joi - informeaza Business Wire, scrie Agerpres. In medie, o calatorie in Istanbul dureaza cu 57% mai mult decat atunci cand traficul are valori normale si cu 84% mai mult dimineata cand traficul rutier atinge valori maxime, mentioneaza raportul care a analizat traficul in 58 de orase europene, arata raportul. In .

Unul dintre cele mai rapide trenuri din Europa circula prin Romania cu viteza unui personal

Romania e din nou pe lista rusinii. Unul dintre cele mai rapide trenuri din Europa a ajuns sa circule la noi cu viteza unui personal. Recordul negativ a fost atins de trenurile Intercity care merg in tara noastra.

Francezul Bernard Arnault, cel mai bogat om din Europa, a primit titlul de Comandor al Imperiului Britanic

CEO-ul grupului LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton S. ) Bernard Arnault, cel mai bogat om din Europa potrivit topului Forbes din 2012, a primit, luni, din partea reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii ordinul de Comandor al Imperiului Britanic, potrivit unei liste publicate de ministerul britanic al Afacerilor Externe citate de AFP.

Cel mai ravnit barbat din lume a suferit o schimbare de look radicala

Brad Pitt, unul dintre cei mai ravniti barbati din lume, a pozat intr-un pictorial inedit pentru revista Interview Magazine. Actorul isi promoveaza cel mai recent film, Killing them softly in regia.

Volkswagen Jetta Hybrid, cel mai rapid hibrid din lume la Bonneville

Modelul Volkswagen Jetta Hybrid a atins doua recorduri mondiale la Boneville, autoturismul fiind desemnat atat cel mai rapid hibrid, cu o viteza de 301 km/h, cat si cea mai rapida masina de productie echipata cu un motor mai mic de 1. 5 litri.

Erau in cel mai aglomerat loc din tara si au inceput sa faca asta in vazul tuturor. in spatele lor, era coada

Daca ar fi sa facem un bilant in cifre, la aceasta editie a faimosului festival care se tine in cel mai puternic stat al Europei, s-au consumat milioane de litri de bere, iar asta s-a vazut in comportamentul.

Nici cel mai experimentat sofer din Romania NU isi poate explica imaginea. Asa rezolvam si noi cu locurile de parcare

Rusii sunt foarte inventivi, iar imaginile surprinse pe strazile oraselor intaresc din plin acest lucru. Recent au fost publicate pe internet mai multe fotografii care par prelucrate in Photoshop, insa sunt cat.

Olanda propune cel mai tanar capitan din ultimul secol

Meciul pe care Olanda il va sustine, vineri seara, in compania Andorrei in preliminariile Cupei Mondiale va fi unul special pentru Kevin Strootman.

Gospodinele din Europa, indignate de noua lege adoptata de UE privind refolosirea borcanelor

Gospodinele din Marea Britanie sunt revoltate de noua lege adoptata de Uniunea Europeana ce interzice vanzarea borcanelor de gem refolosite, scrie Daily Mail. Pe de urma acestei reglementari, cel mai mult ar avea.

FMI: Tarile din Europa Centrala si de Est sunt cele mai vulnerabile la socurile financiare.

Tarile din Europa Centrala si de Est sunt cele mai vulnerabile la socurile financiare, tinand cont de expunerea lor la zona euro si datoriile lor externe, in timp ce statele din Asia si America Latina sunt mai putin expuse, a avertizat miercuri Fondul Monetar International, transmit Bloomberg si Reuters, citate de Agerpres. In ciuda multor masuri importante adoptate deja de autoritati, aceasta agenda ramane incompleta, expunand zona euro unei spirale descendente de iesiri de capital, temeri .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2229 seconds )