Libnet.ro
UNICEF

13:30

Isteria Pokemon Go. Zeci de persoane au fost arestate in timpul unei confruntari intre fanii Pokemon si membrii a doua grupari anti-islamiste (VIDEO)

B1 B1,
Isteria Pokemon Go. Zeci de persoane au fost arestate in timpul unei confruntari intre fanii Pokemon si membrii a doua grupari anti-islamiste (VIDEO)

Zeci de persoane au fost arestate in timpul unei confruntari atipice dintre fanii jocului Pokemon Go si miscarea Antifa versus membrii organizatiei Pegida, potrivit Russia Today. Bizara reuniune a devenit. continuă pe B1

Isteria Pokemon Go: Un barbat din Noua Zeelanda si-a dat demisia de la serviciu pentru a se dedica full time jocului

Jocul Pokemon Go a isterizat intreg mapamondul. Dupa mai multe cazuri in care oamenii s-au pierdut fie intr-un cimitir, fie intr-o mina dupa ce au ajuns acolo la vanatoare de pokemoni,.

Isteria Pokemon Go ia amploare: Un francez a fost arestat dupa ce a intrat intr-o baza militara sa vaneze creaturi fictive

Jocul Pokemon Go a creat o adevarata istreie in lumea intreaga dupa ce oamenii sunt disperati sa prinda creaturile din desenele animate. Ultima intamplare ciudata in acest sens.

Ultima ciudatenie in materie de Pokemon Go. Unde au fost gasiti patru tineri care incercau sa prinda creaturi fanstastice

Jocul Pokemon Go a creat isterie in randul tinerilor, acestia ajungand in tot feluri de locuri pentru a prinde creaturile fictive din joc. Acesta este si cazul a patru tineri care au ajuns.

Isteria Pokemon GO a cuprins si Romania! Vanatorii de pokemoni umbla prin parcuri in cautare de creaturi (VIDEO)

La doua zile de la lansare, fanii aplicatiei au luat cu asalt strazile si parcurile. Noul joc pentru smartphone a devenit una dintre cele mai descarcate aplicatii din lume, cu milioane de instalari in mai pu.

Pokemon Go: Isteria provocata de aparitia unui pokemon rar intr-un parc din New York

Pokemon Go poate fi considerata una dintre cele mai populare aplicatii care au aparut in ultimul timp. Jocul a adunat in cateva saptamani o multime de fani care au decis sa plece la vanatoare de pokemoni. In video-ul de mai jos puteti.

Politia Romana, mesaj pe Facebook pentru utilizatorii jocului Pokemon GO

Isteria Pokemon GO a atins si Romania. Politia Romana s-a sesizat si ea si i-a invitat pe toti soferii sa vaneze creaturile virtuale respectand regulile de circulatie.

Accesorii pentru Pokemon Go: prinde reducerile si apoi prinde-i pe toti

Daca vrei sa e numeri printre cei mai buni jucatori de Pokemon Go, atunci ai nevoie de o serie de accesorii pe masura. Dupa cum probabil ai aflatdeja,Pokemon Go a ajuns in Romania, dar a fost aproape imposibil de jucat sambata. Pokemon Go se foloseste de GPS si de realitatea augmentata pentru a umple mediul inconjurator [].

Pokemon Go: serverele fac probleme, dar le poti verifica

Pokemon Go a ajuns in Romania, dar jocul a fost aproape imposibil de jucat sambata. Utilizatorii de Pokemon Go din Romania s-au adunat pe Reddit si pe grupurile de Facebook pentru a vedea daca sunt singurii care nu pot alerga dupa simpaticii monstri virtuali. Din fericire, exista o modalitate mai simpla de a afla daca [].

Trucuri Pokemon Go: Ghidul pentru adevaratii maestri

Exista trucuri de Pokemon Go care te pot ajuta sa avansezi mai repede in joc. Le-am adunat in ghidul Pokemon Gode mai jos si asteptam si sfaturile voastre, in cazul in care ati facut alte descoperiri. Cum a ajuns Pokemon Go in Romania, cum au cazut si serverele. Dar asta nu inseamna ca ele nu [].

Un nou scandal provocat de Pokemon Go. Ce scop ascuns ar avea jocul

Popularitatea Pokemon Go nu poate fi contestata in acest punct. Jocul creat de Nintendo si Niantic a pus stapanire peste intreaga lume, dar asta a avut si consecinte neplacute: jafuri si.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )