Libnet.ro
UNICEF

00:07

Isteria Pokemon Go ia amploare: Un francez a fost arestat dupa ce a intrat intr-o baza militara sa vaneze creaturi fictive

B1 B1,
Isteria Pokemon Go ia amploare: Un francez a fost arestat dupa ce a intrat intr-o baza militara sa vaneze creaturi fictive

Jocul Pokemon Go a creat o adevarata istreie in lumea intreaga dupa ce oamenii sunt disperati sa prinda creaturile din desenele animate. Ultima intamplare ciudata in acest sens. continuă pe B1

Un barbat a fost arestat dupa ce a strigat Allah akbar si Va voi ucide pe o plaja din Franta

Un barbat a fost arestat ieri dupa ce a strigat Allah akbar si Va voi ucide pe o plaja din Franta, din zona Canalului Manecii, transmite BFMTV.

Un barbat a fost arestat dupa ce a strigat Allahu akbar si Va voi ucide pe o plaja din Franta

Un barbat a fost arestat luni dupa ce a strigat Allahu akbar si Va voi ucide, pe o plaja din Franta, din zona Canalului Manecii, relateaza BFMTV.

Noi amenintari in Franta: Un barbat imbracat in haine arabe traditionale a strigat Allah Akbar si Va voi ucide pe o plaja. Barbatul a fost arestat de autoritati

Un barbat care era imbracat in haine arabe traditionale a fost arestat dupa ce a strigat Allah Akbar si Va voi ucide pe o plaja din Franta. Incidentul a avut loc pe o.

MAE: Linia telefonica TelVerde pentru cetatenii romani din Turcia a fost inchisa dupa ce numarul apelurilor a scazut considerabil. Celula de criza isi continua activitatea

Linia telefonica TelVerde pentru cetatenii romani din Turcia a fost inchisa dupa ce numarul apelurilor a scazut considerabil, dar celula de criza constituita pentru sprijinirea romanilor din Turcia isi continua activitatea, pentru gestionarea procedurilor specifice de repatriere, in conlucrare cu institutiile romanesti in domeniu, anunta Ministerul Afacerilor Externe, intr-un comunicat.

Turcia: Consilierul militar al presedintelui Erdogan si comandantul bazei Incirlik au fost arestati dupa tentativa esuata de lovitura de stat

Principalul consilier militar al presedintelui Recep Tayyip Erdogan, Ali Yazici, si comandantul bazei militare de la Incirlik, generalul Bekir Ercan Van, au fost retinuti dupa tentativa esuata de lovitura de.

Isteria Pokemon Go. Zeci de persoane au fost arestate in timpul unei confruntari intre fanii Pokemon si membrii a doua grupari anti-islamiste (VIDEO)

Zeci de persoane au fost arestate in timpul unei confruntari atipice dintre fanii jocului Pokemon Go si miscarea Antifa versus membrii organizatiei Pegida, potrivit Russia Today. Bizara reuniune a devenit.

Isteria Pokemon Go: Un barbat din Noua Zeelanda si-a dat demisia de la serviciu pentru a se dedica full time jocului

Jocul Pokemon Go a isterizat intreg mapamondul. Dupa mai multe cazuri in care oamenii s-au pierdut fie intr-un cimitir, fie intr-o mina dupa ce au ajuns acolo la vanatoare de pokemoni,.

Atac terorist dejucat in Franta. Soferul unei limuzine a fost arestat in urma unui control de rutina

Politia franceza a arestat un tanar de 23 de ani, sofer al unei limuzine care ducea turisti la aeroport, dupa ce in urma unui control de rutina a gasit in locuinta sa explozibili si un steag al organizatiei teroriste Statul Islamic, relateaza Europe 1.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )