Libnet.ro
UNICEF

15:45

Istorie si stiinta in Palatul Principilor din Alba Iulia, cea mai importanta cladire administrativa aTransilvaniei

Adevărul Adevărul,
Istorie si stiinta in Palatul Principilor din Alba Iulia, cea mai importanta cladire administrativa aTransilvaniei

Cea mai importanta cladire administrativa din Transilvania, Palatul Principilor din Cetatea Alba Carolina, ar putea oferi posibilitati multiple de petrecere a timpului liber pentru localnici si turisti. O arhitecta din Alba Iulia propune valorificarea interioarelor Palatului cu ajutorul unor instalatii interactive. continuă pe Adevărul

A castigat locul 3 la olimpiada de engleza, dar a trebuit sa dea diploma inapoi. Un elev din Alba Iulia, victima unei erori de soft

Un elev din Alba Iulia care a obtinut locul al treilea la olimpiada nationala de Limba Engleza este nevoit sa inapoieze diploma organizatorilor competitiei dupa mai multe zile de la incheierea acesteia. Reprezentantii Ministerului Educatiei sustin ca o eroare de soft l-a plasat pe elevul Alexandru Florin Danila pe locul trei.

Tinerii filmati in timp ce furau haine dintr-un magazin din Alba Iulia, prinsi de politisti

Politistii din Alba Iulia au identificat cele patru persoane banuite de comiterea unui furt dintr-un magazin de imbracaminte din municipiul Alba Iulia. Prejudiciul a fost recuperat integral si restituit reprezentantilor magazinului. Infractiunea a fost facuta publica de proprietarul magazinului printr-un video postat pe internet.

VIDEO Cum fura cinci tineri obiecte dintr-un magazin din Alba Iulia. Hotii, surprinsi de camerele de supraveghere

Cinci tineri, patru fete si un baiat, au intrat intr-un magazin din Alba Iulia, s-au facut ca isi cauta haine si au furat mai multe obiecte de imbracaminte. Proprietarul magazinului a facut publica filmarea realizata de camerele de supraveghere, in care se observa cum hotii intra in magazin si, profitand de neatentia vanzatoarei, sustrag mai multe haine.

Un elev din Alba, clasat pe locul al treilea la Olimpiada Nationala de Engleza, a fost nevoit sa inapoieze diploma. Motivul este revoltator

Un elev din Alba Iulia, care s-a clasat pe locul al treilea la Olimpiada Nationala de Engleza, va trebui sa restituie diploma, la o saptamana dupa terminarea concursului. in acest caz se invoca o eroare de soft, transmite Mediafax.

FOTO Un record dulce: cel mai mare salam de biscuiti, preparat in cea mai mare cetate din Romania

Un bucatar din Alba Iulia a reusit sa prepare cel mai lung salam de biscuiti facut vreodata in Romania. Desertul a fost, duminica, 14 mai, atractia zilei la un festival gastronomic organizat in Cetatea Alba Carolina, Food Fest.

VIDEO FOTO Cum au ajuns trei cai si un porc vedete la Alba Iulia

Alba Iulia are de mai multe luni doua noi atractii turistice. Este vorba despre trei cai si un porc, care, periodic, se plimba nestingheriti pe strazile orasului. Caii sunt vazuti mai ales in zona cartierului Cetate, in timp ce porcul, insotit uneori de alti doi colegi, actioneaza in zona industriala si chiar in centrul orasului.

Vicepremierul Ungariei: Dragi prieteni romani, va rog sa respectati litera si spiritul punctelor de la Alba Iulia

Vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt, presedinte al Partidului Crestin Democrat, le-a transmis romanilor, sambata, sa respecte litera si spiritul punctelor de la Alba Iulia, precizand ca va acorda tot sprijinul comunitatii maghiare din Transilvania, transmite Agerpres.

VIDEO Un mic atol nelocuit din Pacific are cea mai mare densitate de gunoaie din lume, fiind poluat cu 38 de milioane de bucati de plastic

Unul dintre cele mai izolate locuri din lume, un atol de corali nelocuit este si unul dintre cele mai poluate locuri de pe glob, scrie Guardian.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2713 seconds )