Libnet.ro
UNICEF

01:05

Italia are in vedere noi masuri restrictive

România Liberă România Liberă,
Italia are in vedere noi masuri restrictive

Guvernul de la Roma are in vedere noi masuri restrictive care ar putea fi adoptate rapid in lupta im. continuă pe România Liberă

CORONAVIRUS. Italia are in vedere noi masuri restrictive: Daca cineva vine sa-mi explice ca nu poate renunta la jogging, il iau cu mine sa facem un tur al spitalulu

Italia are in vedere sa inaspreasca restrictiile, dupa ce numarul deceselor din cauza coronaviruslui a depasit 3. 400, iar alti peste 41. 000 de oameni sunt in carantina. in urmatoarele 24-48 de ore,.

CORONAVIRUS. Italia are in vedere noi masuri restrictive: Daca cineva vine sa-mi explice ca nu poate renunta la jogging, il iau cu mine sa facem un tur al spitalului

Italia are in vedere sa inaspreasca restrictiile, dupa ce numarul deceselor din cauza coronaviruslui a depasit 3. 400, iar alti peste 41. 000 de oameni sunt in carantina. in urmatoarele 24-48 de ore,.

NOI MASURI FISCALE

Ministrul de Finante Florin Citu intervine in pandemia secolului. Se pregatesc noi masuri fiscale pe.

Deputat PNL anunta discutii cu bancile pentru suspendarea creditelor, dar si noi masuri economice

Deputatul PNL Victor Paul Dobre a declarat ca urmeaza discutii cu bancile pentru amanarea platii creditelor romanilor, dar si ca saptamana viitoare vor fi adoptate noi masuri economice.

CORONAVIRUS. Noi masuri in parohii si manastiri: Desfasurarea slujbelor religioase, doarin aer liber si cu maximum 100 de persoane

Biserica Ortodoxa Romana ia noi masuri de prevenire a raspandirii coronavirusului. Cancelaria Sfantului Sinod a transmis, miercuri, indrumari parohiilor si manastirilor ca slujbele religioase se vor tine.

Coronavirus |Kaufland Romania anunta noi masuri de siguranta si instaleaza geamuri de protectie la casele de marcat

Kaufland Romania a demarat masuri suplimentare ce sporesc siguranta clientilor si a echipelor din magazine, ca urmare a evolutiei situatiei din ultimele zile, introducand geamuri de protectie la casele de marcat si restrictionand accesul in magazine in.

Noi masuri dispuse de Comitetul pentru Situatii de Urgenta Galati, pentru limitarea epidemiei de coronavirus

Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Galati s-a intrunit marti seara la solicitarea primarului Ionut Pucheanu si a elaborat un plan de masuri imediate, in 10 puncte. Printre altele, se revoca decizia Transurb SA de a reduce numarul de autobuze de pe trasee si se vor asigura pachete alimentare pentru persoanele in dificultate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )