Libnet.ro
UNICEF

20:15

Italia: Femeie din Republica Moldova, printre cei infectati cu coronavirus

B1 B1,
Italia: Femeie din Republica Moldova, printre cei infectati cu coronavirus

Printre persoanele din Italia infectate cu coronavirus se afla si o femeie din Republica Moldova, informeaza Corriere del Veneto. Aceasta avea grija de batrana din localitatea Paese Treviso), care a murit. continuă pe B1

Ministri, sefi din contraspionaj si alti oficiali de rang inalt din Republica Moldova, prezenti la primirea solemna a armatei sovietice

Mai multi ministri din Guvernul Chicu, presedintele Parlamentului Republicii Moldova, dar si sefii celor mai importante structuri din zona de Aparare au participat, duminica, la primirea solemna.

Alte doua tari europene au confirmat primele cazuri de coronavirus. Ce s-a aflat despre cei infectati

Austria a anuntat, de asemenea, primele doua cazuri confirmate de coronavirus. Un caz a mai fost confirmat si in Croatia. Astfel ca, primele doua cazuri de coronavirus au fost confirmate in Austria si au fost facute publice de catre autoritati. Alte doua tari europene au confirmat primele cazuri de coronavirus Autoritatile din Tirol au confirmat .

Motivul pentru care Romania si Republica Moldova nu s-au unit, in mandatul lui Ion Iliescu. Ce s-a intamplat in august 1991

Dupa ce Monica Macovei a declarat, zilele trecute, ca Iliescu s-a opus unirii dintre Romania si Republica Moldova la inceputul anilor 90, spiritele s-au incins, iar fostul presedinte a iesit la vorbitor. Motivul pentru care nu s-a produs unificarea? Motivul pentru care Romania si Republica Moldova nu s-au unit, in mandatul lui Ion Iliescu Monica .

Adelina Pestritu, pusa la zid dupa ce a plecat in Italia. Panica din cauza coronavirus

Adelina Pestritu a fost aspru criticata de fani! Totul a plecat de la participarea sa la un eveniment de moda din Italia. Ce au avut sa-i reproseze fanii si de ce i-au spus ca este une exemplu atat de prost? Adelina Pestritu, val de critici din partea fanilor Adelina Pestritu a fost de curand plecata .

VIDEO Cetatean roman suspectat de trafic de persoane, extradat in Republica Moldova

Un cetatean roman, in varsta de 38 de ani, cautat de Politia de Frontiera din Moldova pentru trafic de fiinte umane, a fost extradat de catre autoritatile din Marea Britanie. Procedura de primire a persoanei in cauza a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, pe Aeroportul International Chisinau.

Cine este cea mai puternica femeie din Coreea de Nord

Kim Yo-jong, sora liderului nord-coreean Kim Jong-un, este considerata cea mai puternica femeie din Republica Democrata Coreea si chiar al doilea om in stat, ea exercitandu-si influenta din umbra, in calitate de asistenta in cadrul secretariatului presedintiei.

Posibila unificare a Irlandei un exemplu pentru reunificarea cu Republica Moldova?

Fine Gael avea toate datele pentru a castiga alegerile din Irlanda organizate pe data de 9 februarie. Liderul sau, Leo Varadkar, a devenit cel mai tanar prim ministru al Irlandei, la 38 de ani, cu trei ani in urma. Negocierile UE cu Marea Britanie legate de Brexit au marcat un succes pentru Irlanda. PIB a crescut in 2019 cu aproximativ 5%, media UE fiind 1,8%. Fine Gael a ignorat insa problemele cu adevarat importante pentru cetateni. Irlanda are un sistem public de sanatate care functioneaza defectuos, iar preturile la chirii au devenit inaccesibile.

Femeie din Timis, suspecta de coronavirus, internata

O femeie de 50 de ani, din Timisoara, care a revenit in tara, in urma cu o saptamana, din Bergamo si.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )