Libnet.ro
UNICEF

01:05

Posibila unificare a Irlandei un exemplu pentru reunificarea cu Republica Moldova?

Hotnews Hotnews,
 Posibila unificare a Irlandei un exemplu pentru reunificarea cu Republica Moldova?

Fine Gael avea toate datele pentru a castiga alegerile din Irlanda organizate pe data de 9 februarie. Liderul sau, Leo Varadkar, a devenit cel mai tanar prim ministru al Irlandei, la 38 de ani, cu trei ani in urma. Negocierile UE cu Marea Britanie legate de Brexit au marcat un succes pentru Irlanda. PIB a crescut in 2019 cu aproximativ 5%, media UE fiind 1,8%. Fine Gael a ignorat insa problemele cu adevarat importante pentru cetateni. Irlanda are un sistem public de sanatate care functioneaza defectuos, iar preturile la chirii au devenit inaccesibile. continuă pe Hotnews

Posibila unificare a Irlandei

Fine Gael avea toate datele pentru a castiga alegerile din Irlanda organizate pe data de 9 februarie. Liderul sau, Leo Varadkar, a devenit cel mai tanar prim - ministru al Irlandei, la 38 de ani, cu trei ani in urma. Negocierile UE cu Marea Britanie legate de Brexit au marcat un succes pentru Irlanda. PIB a crescut in 2019 cu aproximativ 5%, media UE fiind 1,8%.

Un huligan cautat in Republica Moldova a fost arestat la Brasov. Individul urmaza sa fie extradat

Un individ condamnat pentru huliganism in Republca Moldova, care se sustragea executarii pedepsei, a fost identificat si retinut in Brasov. Barbarul umeaza sa fie predat autoritatilor straine.

Ministri, sefi din contraspionaj si alti oficiali de rang inalt din Republica Moldova, prezenti la primirea solemna a armatei sovietice

Mai multi ministri din Guvernul Chicu, presedintele Parlamentului Republicii Moldova, dar si sefii celor mai importante structuri din zona de Aparare au participat, duminica, la primirea solemna.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )