Libnet.ro
UNICEF

13:30

TE IUBESC de la TESTUL DE SARCINA! MIHAI BENDEAC si-a pus fanii pe jar: Marturisiri fara perdea, facute pentru prima data!

B1 B1,
TE IUBESC de la TESTUL DE SARCINA! MIHAI BENDEAC si-a pus fanii pe jar: Marturisiri fara perdea, facute pentru prima data!

Mihai Bendeac a tinut sa-i faca o urare in stilul caracteristic fratelui sau, Andrei, care a implinit frumoasa varsta de 18 ani. Sa fii fericit! Din august 2000, te iubesc de mor! De fapt, am inceput sa. continuă pe B1

Depresiv si alcoolic: Ce a decis Antena 1 in legatura cu prezenta lui Mihai Bendeac pe post! E fara precedent!

Mesaj emotionant de la Mihai Bendeac pentru parintii sai, care au implinit 37 de ani de casnicie! Artistul a recunoscut ca a fost si este un fiu-problema, insa transmite ca isi iubeste parintii cu.

Antena 1 a facut anuntul: Mihai Bendeac a izbucnit in hohote de plans! (VIDEO)

Mihai Bendeac a izbucnit in hohote de plans, la emisiunea X Factor, impresionat fiind de o concurenta de 16 ani. Lavinia Florea a marturisit ca a fost adoptata la varsta de 6 ani. inainte, a petrecut doi.

Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt oficial impreuna! Da, aceasta e bomba mondena a anului: Cei doi au confirmat relatia!

Momente incendiare in showbiz! Mihai Bendeac a publicat pe retelele sociale o poza in care apare alaturi de colega sa de platou Delia, alaturi de o descriere mai putin obisnuita, starnind, astfel, imaginatia.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )