Libnet.ro
UNICEF

13:45

iWatch de la Apple este inregistrat in mai multe tari, iar actiunile cresc

Adevărul Adevărul,
iWatch de la Apple este inregistrat in mai multe tari, iar actiunile cresc

Apple a crescut la bursa in ultimele zile, iar analistii sunt mai optimisti? Iar compania americana s-a asigurat sa le gadile optimismul analistilor, prin inregistrarea numelui iWatch in mai multe tari. continuă pe Adevărul

Cererea de azil politic a lui Snowden, respinsa de mai multe state, inclusiv Brazilia si India

Cererea de azil politic a fostului consultant alAgentiei Nationale pentru Securitate a SUA, Edward Snowden, a fost refuzata de mai multe state dintre cele 21 la care a apelat americanul. Brazilia a dat cel mai.

ANAF: Proiect de ordin ce vizeaza nerezidentii care isi desfasoara activitatea prin unul sau mai multe sedii permanente

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a elaborat un proiect de act normativ pentru aprobarea Procedurii de inregistrare fiscala a contribuabililor nerezidenti care desfasoara activitate in Romania prin unul sau mai multe sedii permanente, precum si a formularului Declaratie de inregistrare fiscala / Declaratie de mentiuni pentru contribuabilii nerezidenti care desfasoara activitate in Romania prin unul sau mai multe sedii permanente, informeaza un comunicat de presa.

Se lucreaza pe mai multe drumuri din Dambovita

Consiliul Judetean Dambovita informeaza participantii la traficul rutier ca, in aceasta saptamana se vor efectua prin unitatile de profil mai multe lucrari pe Drumurile Judetene.

Noua generatie MINI, surprinsa complet necamuflata cu mai multe luni inainte de lansare

Noua generatie a versiunii cu trei usi a MINI a fost surprinsa complet necamuflata cu mai multe luni inainte de lansarea oficiala, dupa cum reiese din fotografiile publicate de revista britanica AUTOCAR. Masina a castigat in proportii in partea din fata, avand acum un bot mai plonjat, iar in spate sunt vizibile stopuri mult mai mari.

ISU Ilfov: Zeci de curti si portiuni din mai multe strazi din Ilfov, inundate

Zeci de curti si portiuni din mai multe strazi din sapte localitati ilfovene au fost inundate, duminica, din cauza ploii torentiale, a declarat, duminica seara, pentru Agerpres purtatorul de cuvant al ISU Ilfov, Simion Petrus.

Atentionare de vreme rea valabila pana duminica seara. Vor fi emise mai multe avertizari de cod galben

Meteorologii au emis, duminica, mai multe avertizari de cod galben de ploi. in aceasta dimineata a intrat in vigoare o avertizare de vreme rea, valabila pentru toata tara, care va expira tot astazi, la ora 23.

Norvegienii ne dau de trei ori mai multe fonduri nerambursabile fata de anii trecuti

Valoarea granturilor pe care le vom primi pana in anul 2016 de la cele trei tari din Spatiul Economic European - SEE Norvegia, Islanda si Liechtenstein), de 306 milioane euro, este de trei ori mai mare fata de cea a fondurilor nerambursabile pe care tara noastra le-a primit de la cele trei state in 2009-2014, de 96 de milioane de euro.

Presa: Germania este cel mai supravegheat stat european de pe lista NSA

Germania este tara europeana cea mai supravegheata de catre Agentia americana de spionaj electronic NSA, cu aproximativ 500 de milioane de conexiuni telefonice si Internet inregistrate lunar, scrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )