Libnet.ro
UNICEF

12:30

Presa: Germania este cel mai supravegheat stat european de pe lista NSA

Antena3 Antena3,
Presa: Germania este cel mai supravegheat stat european de pe lista NSA

Germania este tara europeana cea mai supravegheata de catre Agentia americana de spionaj electronic NSA, cu aproximativ 500 de milioane de conexiuni telefonice si Internet inregistrate lunar, scrie. continuă pe Antena3

Politic show: Crin Antonescu nu mai este cel mai lenes senator; Noua Constitutie, un cartof fierbinte pentru USL; Circa 40 de primari din Constanta si-ar putea pierde functia; Macovei acuza USL de lichidarea luptei anticoruptie

Vasile Blaga, scos la tabla de seniorii democrat-liberali. Palatul Parlamentului a fost luat cu asalt de pensionari. Nu au venit sa viziteze cladirea, ci sa-si aleaga o noua conducere. Crin Antonescu nu mai este cel mai lenes senator. El a fost devansat de cinci colegi, intre care Varujan Vosganian. Un eveniment de o importanta capitala a avut loc in urma cu cateva zile in Senatul Romaniei.

ASUS GTX 760 DirectCU Al treilea si cel mai rentabil membru al noii serii Nvidia

ASUS lanseaza GTX 760, cel de al 3-lea membru al noii serii de placi grafice Nvidia, si probabil cea mai rentabila de pana acum. DirectCU, o denumire destul de comuna pe placile mainstream si high-end de la ASUS denota sistemul de racire din cupru ce face contact direct cu procesorul grafic. Ventilatorul este de asemenea gandit pentru o maxima eficienta. ASUS GTX 760 DirectCU II, DirectCU II OC si DirectCU Mini sunt 3 placi grafice bazate pe cel mai recent cip .

Business report: Unde gasesti cel mai ieftin RCA din Romania; Uzbekistan ar putea importa medicamente de la Antibiotice si exporta bumbac in UE prin Constanta; Biserica Anglicana si lordul Rothschild, aliati intr-un consortiu pentru a cumpara 315 sucursa

Bani falsi foarte bine executati, in circulatie. Care este cea mai des falsificata bancnota. In total, in anul 2012 au fost depistate 2. 168 de bancnote false in circulatie, cu 335 mai putine decat in. Parc fotovoltaic de 35 de milioane de euro in Targu Carbunesti. Tinmar, cea mai mare companie privata de comert cu energie, a inaugurat vineri in localitatea Targu Carbunesti un parc fotovoltaic de 20 de.

Ellie White este cea mai sexy mamica din showbiz! Iata cum a slabit dupa nastere!

Ellie White a fost desemnata aseara cea mai sexy mamica din showbiz. Cantareata si-a facut aparitia la Gala Eva. ro 12 ani intr-o superba rochie de matase si voal negru, expunandu-si noua nuanta ciocolatie a parului, schimbare de look pentru care a primit o avalansa de complimente. Continue reading .

Cel mai mare actionar al Impact a mai cumparat 3% din actiunile dezvoltatorului

Omul de afaceri Gheorghe Iaciu, cel mai mare actionar al Impact DeveloperContractor IMP), a cumparat joi 3,34% din actiunile dezvoltatorului imobiliar de la fonduri de pensii administrate de ING si a ajuns aproape de pragul de 33% din titluri, la.

Dragnea, in plin turneu: Judetele Constanta si Tulcea vor alcatui cel mai probabil regiunea Dobrogea

Judetele Constanta si Tulcea vor alcatui cel mai probabil regiunea Dobrogea, spune vicepremierul Liviu Dragnea aflat in plin turneu national pentru dezbaterea proiectului de regionalizare. Ministrul Dezvoltarii.

FOTO Locatari in cel mai murdar imobil din Slobozia. Saco, blocul unde mizeria e la ea acasa

Din peste 300 de blocuri cat are Slobozia, unul este cel mai cunoscut. in niciun caz datorita responsabilitatii locatarilor. Din contra, din cauza faptului ca este cel mai insalubur imobil din oras. in blocul Saco mizeria domneste de la parter si pana la ultimul etaj.

Actorul Istvan Teglasreia cel mai longeviv spectacol al sau: Dance a playful body

Spectacolul Dance a playful body de Andreea Novac cu actorul Istvan Teglasca unic protagonist va avea loc vineri, 28 iunie, ora 19:00 la The Ark Bucuresti, str. Uranus, nr 150. Dance a playful body este o productie a Centrului de Cultura George Apostu din Bacau, prin Swiss Cultural Programme Romania. Spectacolul a avut premiera pe 30 octombrie 2008, anul 2013 fiind cel de-al saselea an de existenta. Actorul Istvan Teglasspune despre acest spectacol ca este un exercitiu de sinceritate si ca il va juca atat timp cat il va simti autentic si valabil.

Povestea copilului care a uimit expertii din toata lumea. La doi ani, MAI INTELIGENT decat Obama!

Adam Kirby, un pusti simpatic in varsta de doi ani si cinci luni, este cel mai tanar membru din Marea Britanie admis in Mensa, organizatia persoanelor cu un IQ foarte ridicat. Testele au aratat ca Adam are un.

Este cea mai puternica vedeta din lumea muzicii

Este una dintre cele mai la moda cantarete, asa ca nu e de mirare ca a fost numita cea mai puternica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )