Libnet.ro
UNICEF

07:15

Jaf de peste 130.000 de euro din sediul unei firme de curierat din Timisoara

B1 B1,
Jaf de peste 130.000 de euro din sediul unei firme de curierat din Timisoara

Lovitura de mii de euro pentru hoti norocosi in noaptea de miercuri spre joi. Persoane necunoscute au patruns in cladirea unei firme de curierat din Timisoara si au furat casa de bani in care se. continuă pe B1

Grecii retrag iar miliarde de euro din banci, de teama unei noi crize financiare

Grecii au reinceput sa retraga miliarde de euro din banci, de teama ca blocajul discutiilor cu creditorii internationali ar putea duce la o repetare a crizei din 2015, informeaza Bloomberg. Prin urmare,.

Jaf la o firma de curierat din Timisoara. Hotii au furat seiful plin cu bani

Sediul unei firme de curierat din Timisoara a fost spart, in noaptea de miercuri spre joi, hotii plecand cu seiful in care se afla suma de 600. 000 de lei.

Seiful unei firme de curierat din Timisoara, in care erau 600.000 de lei, spart peste noapte de hoti

Sediul unei firme de curierat din Timisoara a fost spart, in noaptea de miercuri spre joi, hotii plecand cu seiful in care se afla suma de 600. 000 de lei. Furtul a fost reclamat la Politie in noaptea de miercuri spre joi, dupa ce un paznic a observat o fereastra sparta, pe unde au intrat hotii in firma, si a sunat la 112, transmite News. ro.

Tolo.ro: Primaria Capitalei plateste oameni ca sa scrie la site-ul unei firme private

O noua investigatie publicata de jurnalistii de la GSP, Catalin Tolontan, Mirela Neag si Razvan Lutac, arata ca Primaria Capitalei ar fi platit 100. 000 de euro unor oameni ca sa scrie la un site de cultura detinut de o firma privata. in investigatia jurnalistilor se arata ca firma Brandstorming Services ar fi primit banii pentru ca mai multe persoane angajate acolo sa scrie la site-ul Art7. fm.

O cursa Ryanair a decolat cu o intarziere de trei ore din cauza unei manusi lipsa

Un avion al companiei Ryanair a decolat cu o intarziere de peste trei ore pe ruta Bucuresti Henry Coanda) Milano Bergamo), din cauza ca de la bord lipsea o manusa speciala folosita de pilot in cazul unui incendiu, arata News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )