Libnet.ro
UNICEF

19:45

O cursa Ryanair a decolat cu o intarziere de trei ore din cauza unei manusi lipsa

România Liberă România Liberă,
O cursa Ryanair a decolat cu o intarziere de trei ore din cauza unei manusi lipsa

Un avion al companiei Ryanair a decolat cu o intarziere de peste trei ore pe ruta Bucuresti Henry Coanda) Milano Bergamo), din cauza ca de la bord lipsea o manusa speciala folosita de pilot in cazul unui incendiu, arata News. ro. continuă pe România Liberă

Trei cutremure au zguduit Romania, duminica seara, in mai putin de trei ore

Trei cutremure, dintre care doua cu magnitudinea 3 pe Richter, s-au produs duminica seara, in mai putin de trei ore, potrivit Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INCDFP).

Ellie White povesteste drama avortului suferit din cauza unei sarcini toxice

Ellie White a povestit in premiera despre perioada traumatizanta de acum sase ani cand, din cauza unei sarcini toxice, a fost nevoita sa faca avort. Iata ce a declarat.

Traficul catre Buzau a fost blocat pe un sens din cauza unor butoaie cu masline cazute dintr-un TIR

Traficul rutier a fost blocat catre Buzau, luni dimineata, pe DN1B Ploiesti – Mizil, din cauza unor butoaie cu masline cazute pe drum dintr-un TIR, transmite Mediafax.

Scandal in lumea muzicii populare: Gheorghe Zamfir si Benone Sinulescu, 'la cutite' din cauza unui caine (FOTO)

Buni prieteni odinioara, Gheorghe Zamfir si Benone Sinulescu nu mai sunt in cele mai bune relatii.Surprinzator, prietenia celor doi pare sa se fi stricat din cauza unui caine, potrivit.

Un nou deces din cauza rujeolei. Un copil de doi ani din Dolj a murit, nefiind vaccinat. Copilul nu avea nici certificat de nastere

Un baietel de doi ani si doua luni din orasul Bailesti, judetul Dolj, a murit din cauza rujeolei, copilul nu fusese vaccinat si nu avea certificat de nastere, potrivit News. ro. Pana in prezent, in Romania au fost confirmate in total 4. 025 de cazuri de rujeola, inregistrandu-se 18 decese.

Ciclonul Debbie face ravagii in Australia. Zecii de mii de persoane au fost evacuate din cauza inundatiilor

Zecii de mii de persoane au fost evacuate in Australia din cauza inundatiilor cauzate de ciclonul Debbie. AFP transmite ca autoritatile au au averizat oamenii ca se pot pomeni fata in fata cu animale salbatice precum serpi sau crocodili, in zone nefrecventate normal de acestea.

Eurostat: Trei regiuni din Romania au un PIB pe cap de locuitor sub 50% din media UE

Trei regiuni din Romania au un PIB pe cap de locuitor de sub 50% din media Uniunii Europene si anume Nord-Est, Sud-Est Oltenia si Sud-Muntenia, in timp ce cel mai ridicat nivel, de 580% din medie, este in Inner London-West, potrivit datelor aferente anului 2015 publicate joi de biroul european de statistica Eurostat.

Un motociclist a murit Capitala din cauza unui sofer care nu a respectat regulile de circulatie

Un motociclist a murit duminica seara pe soseaua Berceni din Capitala, dupa ce motocicleta sa a fost lovita in plin de un autoturism. Politistii spun ca soferul masinii nu a respectat regulile de circulatie, potrivit Digi24.

Un baietel din Bailesti a murit de rujeola, numarul deceselor din cauza bolii ajungand in Romania la 18

Un baietel de doi ani si doua luni din orasul Bailesti, judetul Dolj, a murit din cauza rujeolei, copilul nu fusese vaccinat si nu avea certificat de nastere. Pana in prezent, in Romania au fost confirmate in total 4. 025 de cazuri de rujeola, inregistrandu-se 18 decese, potrivit News. ro.

VIDEO. Ironie. Un barbat incearca sa dea foc steagului oficial al Uniunii Europene, dar nu reuseste, din cauza reglementarilor europene privind materialele inflamabile

Un filmulet din vara anului 2016, a redevenit viral pe retele de socializare, in contextul declansarii oficiale a procesului de iesire a Marii Britanii din UE.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )