Libnet.ro
UNICEF

08:15

Jamila Cuisine s-a infectat cu noul coronavirus: Nu tratati bolnavii de Covid ca pe niste ciumati!

Adevărul Adevărul,
Jamila Cuisine s-a infectat cu noul coronavirus: Nu tratati bolnavii de Covid ca pe niste ciumati!

Geanina Avram Staicu alias Jamila, tanara in varsta de 32 de ani care a cucerit internetul cu retetele sale, spune ca mereu s-a protejat, a purtat masca, a pastrat distanta sociala si de aceea nu intelege cum s-a putut infecta. continuă pe Adevărul

Cosmarul COVID a lovit familia Beckham: David si Victoria, infectati cu noul coronavirus! Alti membri ai personalului, molipsiti

David si Victoria Beckham s-ar fi infectat cu coronavirus la o petrecere din Los Angeles, la inceputul lunii martie, scrie Dailymail. Fotbalistul englez si sotia sa au transmis mai departe virusul unor membri ai.

Focar de Covid-19 in Tulcea: peste 20 de persoane de la un centru privat pentru varstnici, diagnosticate cu noul coronavirus

Focar de coronavirus la un centru privat pentru varstnici din Tulcea. Peste 20 de persoane au fost pozitive la noul coronavirus. De altfel, Grupul de comunicare Strategica a anuntat, miercuri, ca pana in prezent,.

Judetul Calarasi a inregistrat cel de-al 25-lea deces provocat de noul coronavirus

Judetul Calarasi a inregistrat cel de-al 25-lea deces provocat de noul coronavirus si 615 imbolnaviri, de la debutul pandemiei. La nivel national, Grupul de Comunicare Strategica a anuntat marti 1. 136 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, 257 fiind in Bucuresti, iar bilantul imbolnavirilor a ajuns la 97. 41 de persoane au decedat in ultimele 24 de ore, numarul total al deceselor fiind 3. 460 de pacienti sunt internati la ATI.

Care este starea episcopului Ignatie al Husilor, dupa ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus

Episcopul Ignatie al Husilor a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, acesta fiind internat, miercuri seara, la Spitalul de Urgenta Elena Beldiman din Barlad. Care este starea episcopului Ignatie.

inregistrari din februarie in care Trump recunostea cat de periculos este noul coronavirus. Am vrut mereu sa diminuez pentru ca nu vreau sa creez panicA

Presedintele SUA Donald Trump admitea inca din februarie, rezulta din anumite inregistrari, ca a minimalizat intentionat gravitatea situatiei create de noul coronavirus pentru a evita panica, potrivit unei carti care va fi publicata de jurnalistul Bob Woodward, relateaza dpa.

Sindicatul Europol: Doi politisti rutieri si un criminalist de la Politia municipiului Roman, confirmati cu noul coronavirus

Sindicatul Europol anunta ca doi politisti rutieri si un criminalist de la Politia municipiului Roman au fost confirmati cu noul coronavirus, sustinand ca procedurile ciudate ale DSP Neamt, conform carora doar contactii directi cu simptome sunt testati, vor duce la infectarea altor politisti.

1.271 de noi imbolnaviri si 51 de decese in ultimele 24 de ore, ca urmare a infectarii cu noul coronavirus

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, miercuri, la 98. 304 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1271 de noi imbolnaviri din 24. 043 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 4. 018 de decese, din care 51 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 459.

Oficial OMS: Cazurile de reinfectare cu noul coronavirus, irelevante din punct de vedere statistic

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) considera cazurile de reinfectare cu noul coronavirus irelevante din punct de vedere statistic, potrivit unei declaratii atribuite Mariei Van Kerkhove, directoarea.

Situatie ingrijoratoare in Suceava inainte de inceperea noului an scolar: Cate cadre didactice au fost testate pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus

Directia de Sanatate Publica DSP) Suceava anunta ca 12 cadre didactice din judet au fost testate pozitiv, pana acum, pentru infectia cu noul coronavirus. in total, 1. 950 de cadre didactice si angajati din.

Portretul bolnavului de COVID-19: Care este, de fapt, varsta medie a pacientilor infectati cu noul coronavirus

Dupa 6 luni de pandemie, cifrele si concluziile devin din ce in ce mai elocvente. Care este, de fapt, portretul pacientului cu COVID-19? Varsta medie a pacientilor infectati cu noul coronavirus este de 46 de ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )