Libnet.ro
UNICEF

23:30

Jandarmeria Romana nu mai are sef. Iohannis a refuzat sa semneze numirea. Asteapta rezultatul anchetelor

Antena3 Antena3,
Jandarmeria Romana nu mai are sef. Iohannis a refuzat sa semneze numirea. Asteapta rezultatul anchetelor

Klaus Iohannis dinamiteaza Jandarmeria Romana. Mai exact, interimatul lui Sebastian Cucos in fruntea institutiei se termina maine. Ministrul a trimis la Cotroceni documentele prin care Cucos era numit. continuă pe Antena3

Jandarmeria Romana nu mai are sef

Klaus Iohannis dinamiteaza Jandarmeria Romana. Mai exact, interimatul lui Sebastian Cucos in fruntea institutiei se termina maine. Ministrul a trimis la Cotroceni documentele prin care Cucos era numit.

Ministrul Carmen Dan a numit un nou sef interimar la Jandarmeria Romana - Ionut Sindile, prim-adjunct al inspectorului general

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a numit marti, cu o zi inaintea expirarii interimatului lui Sebastian Cucos, un nou sef la Jandarmeria Romana - Ionut Sindile, prim-adjunct al inspectorului general si sef al Statului Major al Jandarmeriei Romane, scrie G4Media.

Jandarmeria Romana cumpara 25 de masti contra gazelor

Dupa incidentele de vineri din Piata Victoriei, in care Jandarmeria Romana a atacat zeci de mii de oameni care au venit sa protesteze pasnic, institutia a achizitionat prin SICAP 25 de masti contra gazelor.

Asistam la o noua mineriada: acelasi film, alti actori: Jandarmeria Romana!

Am revazut astazi, la rece, filmul evenimentelor de ieri si am ajuns la o singura concluzie: asistam la acest moment la o actiune ilegala si violenta a Jandarmeriei Romane si Ministerului de Interne impotriva Poporului Roman. Am vazut romani batuti cu bestialitate de jandarmi exact ca acum mai bine de 20 de ani. Nimic nu s-a schimbat: acelasi film, alti actori.

Jandarmeria: Structurile MAI analizeaza filmarile pentru a-i identifica pe cei care au furat armele jandarmilor

Toate structurile Ministerului de Interne au fost mobilizate pentru identificarea celor care au furat armele celor doi jandarmi loviti de catre mai multi protestatari prezenti in Piata Victoriei, informeaza Jandarmeria Capitalei, precizand ca procurorii se vor ocupa de caz.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )