Libnet.ro
UNICEF

07:15

Janelle Monae a dezvaluit coperta si tracklistul albumului The Electric Lady!

Devorator Monden Devorator Monden,
Janelle Monae a dezvaluit coperta si tracklistul albumului The Electric Lady!

Acesta va fi cel de-al doilea album al artistei dupa The ArchAndroid lansat in anul 2010. The Electric Lady va fi lansat pe 10 septembrie. Coperta o prezinta pe Janelle intr-o ipostaza futuristica purtand o tinuta si accesorii argintii si avand parul prins in celebrul sau coc. Artista a facut si cateva declaratii privind subiectele . continuă pe Devorator Monden

Jason Derulo a dezvaluit coperta albumului Tattoos!

Albumul, care va fi lansat pe 24 septembrie, ne-a oferit deja doua single-uri, The Other Side si Talk Dirty feat. 2 Chainz. Coperta il prezinta pe artist intr-un desen facut de mana cu gatul acoperit de tatuaje si avand scris pe acesta titlul albumului. Titlul a fost inspirat de lunile de reabilitare pe care artistul .

Katy Perry a dezvaluit coperta single-ului Roar!

Mai e putin timp pana cand vom avea ocazia sa ascultam noul single al cantaretei. Pana atunci insa Katy Perry ne-a incantat cu teasere, un fragment din noua piesa, iar acum ne dezvaluie si coperta single-ului Roar. Coperta, foarte sugestiva, o prezinta pe artista intr-o fotografie, inconjurata de un background animal print, purtand o jacheta .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )