Libnet.ro
UNICEF

22:15

Japonia: Noile cerinte ale gruparii Stat Islamic pentru eliberarea ostaticului

România Liberă România Liberă,
Japonia: Noile cerinte ale gruparii Stat Islamic pentru eliberarea ostaticului

Premierul japonez a catalogat miercuri absolut josnice noile amenintari ale gruparii Statul Islamic SI), care a promis marti ca va executa in termen de 24 de ore un jurnalist nipon si un pilot iordanian, daca Ammanul nu elibereaza o detinuta irakiana condamnata la moarte, relateaza AFP, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Japonezul capturat de teroristii gruparii Stat Islamic ar putea fi ucis in urmatoarele 24 de ore

Japonezul capturat de teroristii ISIS spune, intr-o noua inregistrare audio, ca mai are doar 24 de ore de trait. Jihadistii cer in schimbul vietii sale o terorista kamikaze. Femeia a fost capturata in 2005.

Grupul Stat Islamic ameninta cu noi executii

Reteaua terorista Stat Islamic in Irak si Siria a amenintat, marti, ca va executa, in 24 de ore, inca un ostatic nipon si un pilot militar iordanian daca Guvernul de la Amman nu o va elibera pe o islamista irakiana condamnata la moarte, informeaza Mediafax.

Organizatia terorista Stat Islamic ameninta Occidentul cu noi atentate

Organizatia terorista, Stat Islamic, a lansat un apel la comiterea de noi atentate in tari occidentale, informeaza Mediafax .

Stat Islamic AMENINTA Occidentul cu noi atentate: inca nu ati vazut nimic!

Organizatia terorista Stat Islamic in Irak si Siria a lansat un apel la comiterea de noi atentate in tari occidentale, salutand atacurile recente, in principal cele care au vizat redactia revistei Charlie.

infrangere pentru jihadistii gruparii Statul Islamic: Fortele kurde au alungat gruparea terorista din orasul Kobane

Gruparea terorista Statul Islamic a fost alungata din orasul sirian Kobane de catre fortele kurde, dupa peste patru luni de lupte, scrie AFP. Statul Islamic a suferit cea mai usturatoare infrangere in Siria: Kurzii.

Un politician din Australia a plecat in Siria pentru a lupta impotriva gruparii Statului Islamic

Un politician din Australia a plecat in Siria pentru a se alatura luptatorilor kurzi in razboiul impotriva Statului Islamic, transmite The Independent. Sursa citata relateaza ca Matthew Gardiner se afla printre.

Presedintele Cehiei indeamna la o actiune internationala impotriva gruparii Statul Islamic: Pregateste un super Holocaust

Presedintele ceh Milos Zeman indeamna la o actiune internationala impotriva gruparii teroriste Statul Islamic, sub egida Consiliului de Securitate al Organizatiei Natiunilor Unite ONU), care, spune liderul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )