Libnet.ro
UNICEF

13:15

Jeremy Clarkson, SUSPENDAT din emisiunea Top Gear

Antena3 Antena3,
Jeremy Clarkson, SUSPENDAT din emisiunea Top Gear

BBC a decis sa il suspende pe Jeremy Clarkson, gazda emisiunii Top Gear, in urma unei dispute dintre acesta si unul dintre producatorii emisiunii, relateaza CNN. Jeremy Clarkson a fost suspendat pe. continuă pe Antena3

BBC suspenda emisiunea Top Gear si pe Jeremy Clarkson

Postul national britanic de televiziune BBC a anuntat marti seara ca a suspendat emisiunea auto Top Gear, alaturi de vedeta acesteia Jeremy Clarkson. Decizia vine ca urmare a unei dispute in care a fost implicat controversatul prezentator.

Jeremy Clarkson, gazda emisiunii Top Gear, suspendat de BBC

Jeremy Clarkson, gazda celebrei emisiuni auto Top Gear, a fost suspendat de BBC, in urma unei altercatii cu un producator, anunta The Guardian. Emisiunea a fost scoasa din programul de duminica, compania media britanica investigand incidentul.

Unul dintre prezentatorii emisiunii Top Gear, suspendat de BBC. Afla din ce cauza

Postul public britanic BBC a dispus suspendarea prezentatorului Jeremy Clarkson, starul Top Gear, din cauza unei dispute violente a acestuia cu un producator .

Primarul suspendat din Beius a fost trimis in judecata in doua dosare, in aceeasi zi

ACTUALIZARE 20:09 Primarul suspendat din Beius, Adrian Domocos, aflat in arest la domiciliu, a fost trimis astazi in judecata de DNA in doua dosare separate, pentru peste 160 de fapte.

Primarul suspendat din Beius si episcopul greco-catolic de Oradea, trimisi in judecata pentru coruptie

Primarul suspendat din Beius, Adrian Domocos, aflat in arest la domiciliu, si episcopul greco-catolic de Oradea, Virgil Bercea, au fost trimisi in judecata de DNA, in dosarul care vizeaza fapte de coruptie privind un contract incheiat intre municipalitate si episcopie, informeaza Mediafax.

Catalin Ivan, SUSPENDAT din PSD pentru un an de zile

Conducerea PSD sector 1 Bucuresti a decis, marti, suspendarea din partid, pentru 12 luni, a europarlamentarului Catalin Ivan, acesta sustinand ca decizia nu este statutara intrucat el este membru al PSD in.

Catalin Ivan a fost suspendat din PSD pentru 12 luni

Conducerea PSD sector 1 Bucuresti a decis, marti, suspendarea din partid, pentru 12 luni, a europarlamentarului Catalin Ivan, acesta sustinand ca decizia nu este statutara intrucat el este membru al PSD in comuna ieseana Dobrovat.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )