Libnet.ro
UNICEF

01:05

Catalin Ivan, SUSPENDAT din PSD pentru un an de zile

Antena3 Antena3,
Catalin Ivan, SUSPENDAT din PSD pentru un an de zile

Conducerea PSD sector 1 Bucuresti a decis, marti, suspendarea din partid, pentru 12 luni, a europarlamentarului Catalin Ivan, acesta sustinand ca decizia nu este statutara intrucat el este membru al PSD in. continuă pe Antena3

Catalin Ivan a fost suspendat din PSD pentru 12 luni

Conducerea PSD sector 1 Bucuresti a decis, marti, suspendarea din partid, pentru 12 luni, a europarlamentarului Catalin Ivan, acesta sustinand ca decizia nu este statutara intrucat el este membru al PSD in comuna ieseana Dobrovat.

Surse: Europarlamentarul PSD Catalin Ivan, suspendat 12 luni din partid

In Biroul Permanent al PSD Sector 1 s-a luat, marti, decizia suspendarii din partid pe o perioada de 12 luni a europarlamentarului Catalin Ivan, porivit unor surse din PSD citate de Stiripesurse. Decizia va intra.

Europarlamentar PSD suspendat un an de zile din partid

Conducerea PSD sector 1 Bucuresti a decis, marti, suspendarea din partid, pentru 12 luni, a europarlamentarului Catalin Ivan, informeaza Mediafax.

PSD Sector 1 a decis suspendarea lui Catalin Ivan din partid pentru 12 luni. Ivan: E nestatutar!

Conducerea PSD sector 1 Bucuresti a decis, marti, suspendarea din partid, pentru 12 luni, a europarlamentarului Catalin Ivan, acesta sustinand ca decizia nu este statutara intrucat el este membru al PSD in comuna ieseana Dobrovat.

Primarul suspendat din Beius si episcopul greco-catolic de Oradea, trimisi in judecata pentru coruptie

Primarul suspendat din Beius, Adrian Domocos, aflat in arest la domiciliu, si episcopul greco-catolic de Oradea, Virgil Bercea, au fost trimisi in judecata de DNA, in dosarul care vizeaza fapte de coruptie privind un contract incheiat intre municipalitate si episcopie, informeaza Mediafax.

Primarul suspendat din Beius a fost trimis in judecata in doua dosare, in aceeasi zi

ACTUALIZARE 20:09 Primarul suspendat din Beius, Adrian Domocos, aflat in arest la domiciliu, a fost trimis astazi in judecata de DNA in doua dosare separate, pentru peste 160 de fapte.

Cetateanul romano-ungar Elod Toaso, incarcerat in Bolivia din 2009 pentru terorism, a fost eliberat

Ministerul ungar de Externe a anuntat duminica, intr-un comunicat, ca cetateanul romano-ungar Elod Toaso, incarcerat in Bolivia din 2009 pentru terorism, a fost eliberat din inchisoare si urmeaza sa se.

Jeremy Clarkson, SUSPENDAT din emisiunea Top Gear

BBC a decis sa il suspende pe Jeremy Clarkson, gazda emisiunii Top Gear, in urma unei dispute dintre acesta si unul dintre producatorii emisiunii, relateaza CNN. Jeremy Clarkson a fost suspendat pe.

UPDATE Directorul general al Radiocom (SNR), Gabriel Grecu, a fost revocat din functie pentru intarzierea procesului de trecere la televiziunea digitala terestra

Consiliul de Administratie al Radiocom SNR) l-a revocat din functie pe directorul general al companiei, Gabriel Grecu, din cauza ratarii unor obiective de performanta, intarzierii procesului de implementare a televiziunii digitale si nerespectarii unor hotarari ale MSI cu privire la acest proiect, informeaza Mediafax citand surse din SNR. Actionarul unic al SNR este Ministerul pentru Societatea Informationala MSI). Contactati de HotNews. ro, oficialii MSI au confirmat faptul ca Gabriel Grecu a fost revocat de la conducerea SNR de catre Consiliul de Administratie al companiei de stat. UPDATE MSI pentru HotNews. ro: Dupa obtinerea tuturor aprobarilor necesare, SNR va relansa in cel mai scurt timp posibil procedura de achizitie pentru implementarea televiziunii digitale terestre in Romania.

Seful SNR, revocat din functie pentru intarzierea procesului de trecere la televiziunea digitala

Consiliul de Administratie al Radiocom SNR) l-a revocat din functie pe directorul general al companiei, Gabriel Grecu, din cauza intarzierii procesului de implementare a televiziunii digitale si nerespectarii unor hotarari ale MSI cu privire la acest proiect, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )