Libnet.ro
UNICEF

00:07

Jihadistii din Statul Islamic au executat 150 de femei in orasul irakian Fallujah si le-au aruncat in gropi comune

Adevărul Adevărul,
Jihadistii din Statul Islamic au executat 150 de femei in orasul irakian Fallujah si le-au aruncat in gropi comune

Ministerul irakian al Drepturilor omului a anuntat ca gruparea terorista Statul Islamic SI) a executat 150 de femei, dintre care unele gravide, pentru ca au refuzat sa se casatoreasca cu luptatori ai grupului terorist, informeaza agentia turca Anadolu. continuă pe Adevărul

Un terorist irakian a executat 150 de femei. Care a fost motivatia

Un militant din cadrul grupului terorist Stat Islamic este acuzat ca a omorat 150 de femei si fete care au refuzat casatorii cu membri ai organizatiei fundamentaliste sunnite, informeaza Mediafax.

Cadavrele a sute de persoane executate de Statul Islamic, descoperite intr-o groapa comuna din Siria

Cadavrele a peste doua sute de persoane executate de jihadisti din gruparea Statul Islamic SI) au fost descoperite rude ale acestora intr-o groapa comuna din provincia Deir ez-Zor, in estul Siriei, a anuntat miercuri organizatia Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), relateaza AFP si Reuters.

Barack Obama: Nu vom renunta la lupta impotriva gruparii Statul Islamic

Aflat intr-o vizita la o baza militara americana, presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a reiterat ca tara sa va depune toate eforturile pentru a distruge gruparea jihadista Statul Islamic, chiar daca aceasta castiga unele batalii, scrie Reuters.

Irak: Militiile kurde controleaza o zona de 100 km patrati, ce era ocupata de Statul Islamic

Militiile kurde din Irak au reusit, sustine aerian si logistic de coalitia internationala coordonata de Statele Unite, sa recucereasca o zona de 100 de kilometri patrati care era ocupata de grupul terorist.

Statul Islamic vinde petrol pe piata mondiala la pretul de 50 de dolari barilul

Pretul petrolului va reveni la 80 de dolari barilul in 2015, potrivit majoritatii expertilor rusi. Marsel Salihov, seful Departamentului Economie la Institutul de Energetica si Finante din Rusia, a declarat, potrivit &171;Vocea Rusiei &187;, ca petrolul nu poate ramane atat de ieftin in secolul al XXI-lea: Tendinta pe termen lung este de crestere a preturilor, reiesind din costurile de productie si a altor conditii geologice si climatice.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )