Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jihadistii Statului Islamic i-au avertizat pe parintii lui James Foley ca le vor ucide fiul

B1 B1,
Jihadistii Statului Islamic i-au avertizat pe parintii lui James Foley ca le vor ucide fiul

Jihadistii Statului islamic i-au avertizat pe parintii lui James Foley ca le vor ucide fiul, in urma lansarii atacurilor americane in Irak, a anuntat unul din angajatorii jurnalistului american, relateaza. continuă pe B1

Departamentul de Stat american: Damascul si Washingtonul nu lupta impreuna contra Statului Islamic

Departamentul de Stat american a negat, luni, ca Washingtonul si Damascul lupta impreuna impotriva Statului Islamic SI), in contextul in care Statele Unite bombardeaza pozitii jihadiste in Irak, in timp ce.

Statul Islamic ceruse o rascumparare de 100 milioane euro pentru eliberarea lui James Foley

Jihadistii Statului islamic cerusera initial o rascumparare in valoare de 100 milioane euro pentru eliberarea jurnalistului James Foley, rapit in 2012 in Siria si care a fost decapitat, relateaza Wall Street.

VIDEO: Singura privire din interiorul Statului Islamic

Medyan Dairieh, corespondentul VICE News, este primul si singurul jurnalist care a documentat pana acum din interior Statul Islamic.

Luptatorii kurzi, singurii care mai tin piept Statului Islamic

Fortele armate kurde au reusit sa elibereze cateva obiective strategice irakiene de sub controlul jihadistilor din Statul Islamic. Kurzii sunt singurii care au, in prezent, o armata propriu-zisa in Irak.

Reactia presedintelui Obama, dupa decapitarea lui James Foley: Nu exista niciun Dumnezeu care sa accepte ceea ce au facut rebelii Statului Islamic

Presedintele american Barack Obama a avut miercuri o reactie transanta in legatura cu decapitarea jurnalistului James Foley de catre insurgentii gruparii jihadiste Statul Islamic din Irak SI), afirmand ca intreaga lume a fost socata de acest asasinat, potrivit CNN.

Armata Statului Islamic creste alarmant. Acum numara peste 50.000 de combatanti doar in Siria

Numarul combatantilor gruparii ultraradicale Statul Islamic implicati in Siria a depasit 50. 000 dintre ei fiind recrutati doar in iulie, a anuntat marti Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )