Libnet.ro
UNICEF

09:45

Xi Jinping: O confruntare China - Statele Unite ar fi un dezastru pentru intreaga lume

Hotnews Hotnews,
 Xi Jinping: O confruntare China - Statele Unite ar fi un dezastru pentru intreaga lume

O confruntare China - Statele Unite ar fi un dezastru nu doar pentru cele doua tari, ci si pentru intreaga lume, a declarat miercuri presedintele chinez Xi Jinping, care a facut apel la respect reciproc, in prima zi a negocierilor la nivel inalt dintre cele doua superputeri, scrie BBC News. continuă pe Hotnews

Statele Unite promit sa coopereze cu Germania in cazul de spionaj

Statele Unite au refuzat sa comenteze informatiile privind agentul dublu depistat de Germania, oferind asigurari ca vor colabora cu Berlinul pentru solutionarea diferendului, scrie AFP.

Statele Unite avertizeaza Rusia cu noi sanctiuni

Statele Unite sunt pregatite sa impuna imediat noi sanctiuni Rusiei, daca Moscova refuza intreruperea legaturilor cu separatistii din estul Ucrainei, relateaza Mediafax.

Aparatele electronice descarcate nu vor mai fi permise in unele curse aeriene spre Statele Unite

Pasagerii care se imbarca din Europa in zboruri catre Statele Unite ale Americii pot fi rugati sa aprinda smartphone-ul, laptop-ul sau tableta, iar in caz ca aparatul este descarcat, nu va putea fi luat in avion, arata cele mai noi reguli ale agentiei americane Transportation Security Administration TSA). Americanii motiveaza decizia prin faptul ca teroristii s-au specializat si deghizeaza bombe sub forma unor electronice, mai ales smartphone-uri Apple si Samsung.

Avertizare meteorologica de ploi torentiale pentru intreaga tara

Meteorologii au emis, marti, o informare de vreme rece ce vizeaza intreaga tara, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Astfel, incepand de marti, ora 18:00, pana miercuri la orele 21:00, se.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )