Libnet.ro
UNICEF

13:45

JO2016/Fotbal: Brazilia a cucerit primul titlu olimpic din istoria sa

B1 B1,
JO2016/Fotbal: Brazilia a cucerit primul titlu olimpic din istoria sa

Brazilia a cucerit titlul olimpic la fotbal masculin, dupa ce a invins Germania cu scorul 5-4 la executarea loviturilor de departajare, informeaza Agerpres. Dupa expirarea timpului regulamentar de joc si a. continuă pe B1

VIDEO JO 2016, fotbal: Brazilia a castigat primul titlu olimpic din istorie, dupa loviturile de departajare

Nationala de fotbal a Braziliei este noua campioana olimpica, dupa ce s-a impus in fata Germaniei cu scorul de 5-4 dupa executarea loviturilor de departajare, in finala din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, disputata pe stadionul Maracana. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Brazilia vs Germania.

Rio2016. Primul titlu olimpic din istoria Tadjikistanului

Atletul Dilsod Nazarov a adus Tadjikistanului prima medalie olimpica de aur din istoria sa, gratie succesului inregistrat vineri in finala probei masculine de aruncarea ciocanului din cadrul Jocurilor de la Rio de Janeiro.

Brazilia lui Neymar a cucerit primul titlu olimpic la fotbal din istoria sa

Echipa nationala de fotbal a Braziliei a invins Germania, pe celebrul stadion Maracana, scor 5-4, la loviturile de departajare, si a castigat titlul olimpic la Rio de Janeiro.

JO 2016/Baschet feminin: SUA castiga al saselea titlu olimpic consecutiv

Titlul olimpic la baschet feminin a fost cucerit, pentru a sasea oara consecutiv, de echipa Statelor Unite ale Americii, care a invins selectionata Spaniei in finala cu scorul 101-72 21-17, 28-15,.

Finala turneului olimpic de fotbal: Brazilia joaca pentru a patra oara cu trofeul pe masa

La doi ani dupa ce nemtii demolau Selecao chiar pe terenul acesteia, in semifinalele Campionatului Mondial din 2014, cele doua tari se vor lupta pentru titlul suprem la Rio de Janeiro.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )