Libnet.ro
UNICEF

15:30

Rio2016. Primul titlu olimpic din istoria Tadjikistanului

România Liberă România Liberă,
Rio2016. Primul titlu olimpic din istoria Tadjikistanului

Atletul Dilsod Nazarov a adus Tadjikistanului prima medalie olimpica de aur din istoria sa, gratie succesului inregistrat vineri in finala probei masculine de aruncarea ciocanului din cadrul Jocurilor de la Rio de Janeiro. continuă pe România Liberă

Arbitrul roman Ovidiu Hategan a arbitrat la JO de la Rio meciul in care s-a marcat cel mai rapid gol din istoria competitiei

Brazilia este prima finalista a turneului olimpic de fotbal de la Rio, dupa o victorie categorica obtinuta in fata nationalei din Honduras, scor 6-0. in meciul arbitrat de romanul Ovidiu Hategan, Neymar a reusit cel mai rapid gol din istoria Jocurilor Olimpice. Starul celor de la FC Barcelona a marcat dupa doar 16 secunde, stabilind astfel un nou record la JO, atat in fotbalul masculin, cat si in cel feminin.

Prima nota de ZERO din istoria Jocurilor Olimpice: O rusoaica a reusit cea mai proasta performanta la saritura in apa (VIDEO)

O sportiva din Rusia va ramane in istoria sportului dupa ce a reusit sa obtina prima nota de ZERO din istoria Jocurilor Olimpice. Nadezhda Bazhina, in varsta de 28 de ani, a.

S-a acordat prima nota de ZERO din istoria Jocurilor Olimpice

O sportiva din Rusia a reusit cea mai proasta performanta din istoria Jocurilor Olimpice.

Neymar a marcat cel mai rapid gol din istoria Jocurilor Olimpice. Brazilia se califica in finala turneului de fotbal (VIDEO)

Nationala de fotbal a Braziliei a ajuns la un singur pas de prima medalie de aur din istorie la Jocurile Olimpice. Neymar a marcat cel mai rapid gol din istoria Olimpiadelor, scor 6-0, in semifinala cu Honduras,.

Rio 2016: Neymar marcheaza cel mai rapid gol din istoria turneului olimpic de fotbal

Brazilia s-a calificat, miercuri, in finala turneului olimpic dupa 6-0 intr-o semifinala cu Honduras arbitrata pe Marcana de Ovidiu Hategan.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )