Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jocurile Olimpice 2016, cel mai sigur loc pentru sportivi

România Liberă România Liberă,
Jocurile Olimpice 2016, cel mai sigur loc pentru sportivi

Desi focuri de arma rasuna in cartierele marginase din Rio de Janeiro, cadavre mutilate zac pe plaja, iar politistii si pompierii protesteaza, Comitetul Olimpic American USOC) a afirmat ca Jocurile Olimpice 2016 vor fi cel mai sigur loc pentru sportivi odata ce intrecerile vor incepe, scrie Reuters, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

Euro 2016. Cat costa la bursa neagra cel mai scump bilet pentru marea finala

Mai sunt 9 zile pana la marea finala a turneului final Euro 2016, iar Internetul este plin de oferte cu bilete pentru fanii interesati sa fie prezenti, pe 10 iulie, pe Stade de France pentru a vedea pe viu.

Aurelian Marin: 2016 va fi cel mai bun an de dupa Revolutie pentru litoralul romanesc

2016 se preconizeaza a fi cel mai bun an pentru litoralul romanesc de dupa Revolutie, conform domnului Aurelian Marin, directorul general al turoperatorului Paradis Vacante de Vis.

Simona Halep, la un pas sa renunte la Jocurile Olimpice de la Rio, din cauza virusului Zika: Trebuie sa caut informatii. Cand joc tenis, sanatatea mea e cel mai important lucru

Simona Halep are de gand sa renunte la Jocurile Olimpice de la Rio 5-12 august) din cauza ca ii este teama sa nu ia virusul Zika. 'Trebuie sa caut informatii despre acest.

Hategan: E un lucru fantastic sa fiu printre cei cinci arbitri alesi din Europa pentru Jocurile Olimpice

Arbitrul roman Ovidiu Hategan a arbitrat doar doua meciuri la Campionatul European din Franta, insa centralul din Arad nu este nemultumit ca s-a intors acasa dupa faza grupelor si considera o recunoastere a muncii sale delegarea pentru Jocurile Olimpice de la Rio, care vor avea loc in aceasta vara, transmite Mediafax.

ITF a confirmat cinci jucatori romani pentru Jocurile Olimpice de la Rio

Federatia Internationala de Tenis ITF) a anuntat sportivii calificati la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, care se vor desfasura in perioada 5-21 august. Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Florin Mergea si Horia Tecau vor fi reprezentatii Romaniei, informeaza Agerpres.

Simona Halep, nehotarata in privinta participarii la Jocurile Olimpice din cauza virusului Zika

La sfarsitul meciului din primul tur de la Wimbledon cu Anna Schmiedlova, de care a trecut cu scorul de 6-4, 6-1, Simona Halep a declarat ca este ingrijorata de virusul Zika si ia in calcul varianta neprezentarii la Jocurile Olimpice din Brazilia, care se vor desfasura in perioada 5-21 august.

Plecarea Regatului Unit face mai mult loc in Uniune pentru cresterea inclinatiilor centraliste

Plecarea Regatului Unit face mai mult loc in Uniune pentru cresterea inclinatiilor centraliste si a reglementarilor stufoase si ineficiente, care vor sufoca pietele si competitivitatea, a precizat economistul Lucian Croitorul intr-o analiza publicata pe platforma opiniibnr. ro.

Cel mai usor de manevrat tractoras de tuns iarba din Austria tunde gazon romanesc

Modelul de tractoras de tuns iarba din seria R4 este considerat de specialistii care l-au conceput ca fiind cel mai usor de manevrat tractoras de tuns iarba produs de VIKING. Practic, oricine poate manevra acest utilaj dupa ce i se face un scurt training tehnic inainte. Inginerii austrieci de la VIKING au gandit acest model special pentru terenuri inguste, de pana la 4000 de metri patrati, latimea de tundere a ierbii fiind de 80 cm. Acest model extrem de agil a intrat pe piata din Romania si poate fi achizitionat de la dealerii STIHL din toata tara.

Cel mai lung pod din sticla a facut fata testului de rezistenta. Ce a presupus acesta (VIDEO)

Zhangjiajie Grand Canyon, cel mai lung pod din sticla din provincia chineza Hunan a fost pus la incercare pentru a vedea cat de rezistent este, conform unui filmulet aparut pe Facebook. Astfel ca.

Brexit - De ce Dublin si Berlin ar avea cel mai mult de castigat din declinul Londrei in domeniul IT

In IT a fost aproape unanimitate: Brexitul este extrem de grav. Acum ca se va intampla, companiile trebuie sa se adapteze si foarte multi spun ca Londra va fi mai putin atractiva pentru investitori. Ce orase vor castiga? Mai multe nume sunt pe lista, insa doua par a avea avantaje mari: Dublin si Berlin. Sunt orase cu investitii in tehnologie, cu nivel foarte bun de trai si cu posibilitati de distractie. Ce atuuri au si ce alte orase pot avea de castigat, puteti citi in articol.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )