Libnet.ro
UNICEF

23:16

Brexit - De ce Dublin si Berlin ar avea cel mai mult de castigat din declinul Londrei in domeniul IT

Hotnews Hotnews,
 Brexit - De ce Dublin si Berlin ar avea cel mai mult de castigat din declinul Londrei in domeniul IT

In IT a fost aproape unanimitate: Brexitul este extrem de grav. Acum ca se va intampla, companiile trebuie sa se adapteze si foarte multi spun ca Londra va fi mai putin atractiva pentru investitori. Ce orase vor castiga? Mai multe nume sunt pe lista, insa doua par a avea avantaje mari: Dublin si Berlin. Sunt orase cu investitii in tehnologie, cu nivel foarte bun de trai si cu posibilitati de distractie. Ce atuuri au si ce alte orase pot avea de castigat, puteti citi in articol. continuă pe Hotnews

O radiografie a pietei auto mondiale - In ce tari vand cel mai mult marile marci auto

China este cea mai mare piata pentru jumatate dintre cele mai mari 25 de grupuri auto mondiale, fiind si piata care a reprezentat motorul principal de crestere in primele luni din 2016, arata un raport JATO. Intre diversele regiuni ale lumii sunt mari diferente la cota de piata a celor mai populare marci, iar in articol puteti vedea care sunt tarile in care cele mai vandute brand-uri domina parcul auto.

BREXIT. Marea Britanie, presata tot mai mult pentru iesirea rapida din UE. Germania interzice discutiile informale cu UE inainte de summit

Guvernul german a afirmat luni ca nu vor fi purtate discutii informale intre Marea Britanie si Uniunea Europeana inainte ca guvernul de la Londra sa invoce articolul 50 din Tratatul de la Lisabona.

Plecarea Regatului Unit face mai mult loc in Uniune pentru cresterea inclinatiilor centraliste

Plecarea Regatului Unit face mai mult loc in Uniune pentru cresterea inclinatiilor centraliste si a reglementarilor stufoase si ineficiente, care vor sufoca pietele si competitivitatea, a precizat economistul Lucian Croitorul intr-o analiza publicata pe platforma opiniibnr. ro.

Deutsche Bank reprezinta cel mai mare risc la adresa sistemului financiar global

Legaturile pe care Deutsche Bank le are cu cele mai mari banci ale lumii fac din grupul bancar german cel mai mare risc potential la adresa sistemului financiar global, a apreciat joi Fondul Monetar International, transmite Dow Jones Newswires.

Cel mai usor de manevrat tractoras de tuns iarba din Austria tunde gazon romanesc

Modelul de tractoras de tuns iarba din seria R4 este considerat de specialistii care l-au conceput ca fiind cel mai usor de manevrat tractoras de tuns iarba produs de VIKING. Practic, oricine poate manevra acest utilaj dupa ce i se face un scurt training tehnic inainte. Inginerii austrieci de la VIKING au gandit acest model special pentru terenuri inguste, de pana la 4000 de metri patrati, latimea de tundere a ierbii fiind de 80 cm. Acest model extrem de agil a intrat pe piata din Romania si poate fi achizitionat de la dealerii STIHL din toata tara.

Romanul Bogdan Daniel Deac este cel mai tanar mare maestru international in sah

La doar 14 ani, 7 luni si 27 de zile, Bogdan Daniel Deac a devenit cel mai tanar mare maestru international in sah din lume. Sahistul din Ramnicu Valcea a reusit sa obtina a treia.

Orange a incheiat o mega-tranzactie in Republica Moldova: A cumparat Sun Communications, cel mai mare furnizor de cablu TV

Orange a cumparat cel mai mare furnizor de cablu TV din Republica Moldova, si anume, Sun Communications, care are peste 100. 000 de clienti. Tranzactia va permite Orange sa intre pe piata de servicii fixe.

Romania participa la cel mai important eveniment asiatic dedicat tehnologiilor mobile

Romania va fi reprezentata in premiera anul acesta la Mobile World Congress Shanghai MWCS), cel mai important eveniment asiatic dedicat tehnologiilor mobile.

Orange Moldova cumpara Sun Communications, cel mai mare operator de cablu TV

Orange Moldova, cel mai mare jucator de telefonie mobila din tara vecina, cu o cota de piata de 57%, a cumparat Sun Communications, cel mai mare furnizor de cablu TV din tara vecina, cu peste 100. 000 de clienti, conform unui comunicat de presa al.

VIDEO Cel mai mare diamant gasit in ultima suta de ani nu a atins suma ceruta la licitatia Sotheby's

Cel mai mare diamant brut ce a fost gasit in ultimul secol, Lesedi la Rona, nu a fost vandut la licitatia Sothebys de miercuri, dar directorul executiv al Lucara Diamond Corp, compania ce a descoperit piatra pretioasa, a spus ca exista interest de la cumparatori de pe piata diamantelor, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )