Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jocurile Olimpice de la Soci: Romanii participa cu cel mai vechi bob din competitie

B1 B1,
Jocurile Olimpice de la Soci: Romanii participa cu cel mai vechi bob din competitie

Sportivii romani participa la Jocurile Olimpice de la Soci cu cel mai vechi bob din competitie. Reprezentantii federatiilor straine au ramas uimiti de performanta romanilor care au reusit sa se califice la. continuă pe B1

Jocurile Olimpice de la Soci: Rusia a arestat 5 suspecti de terorism. SUA a emis o alerta de calatorie

Autoritatile din Rusia au arestat cinci persoane despre care spuns ca sunt membri ai unei organizatii teroriste internationale interzise, in regiunea Caucazului de Nord, relateaza BBC.

Cel mai bun telefon al Motorola va fi lansat in Europa in luna februarie

Cel mai bun si cel mai bine primit smartphone al Motorola ajunge in Europa. Este fabricat in Statele Unite ale Americii, nu are dotari de varf, dar are cateva caracteristici care l-au evidentiat.

La 37 de ani este cel mai bun degustator de bere din cadrul SABMiller: Imi incepeam ziua cu o bere rece nefiltrata

Sabina Luca lucreaza de 15 ani in cadrul Ursus Breweries, filiala locala a gigantului SABMiller, si ocupa in prezent functia de director de calitate. Pana aici nimic neobisnuit. Insa romanca este cel mai bun degustator de bere din Europa, castigand in.

15 ianuarie 2014 - data la care se implinesc 164 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu. Ce poezie te-a impresionat cel mai mult?

Astazi se implinesc 164 de ani de la nasterea poetului national al romanilor, Mihai Eminescu. A fost considerat de critici cel mai important artist liric si unul dintre reprezentantii unui romantism literar.

Cel mai mic nufar din lume, furat din gradinile regale britanice de la Londra

Cel mai mic nufar din lume a fost furat din Serele din gradinile regale britanice de la Londra. Furtul ar fi fost comis joi in sera cu numele printului Charles, iar politia a facut un apel la martori care.

Opt barbati, cel mai probabil romani, retinuti la Paris: Sunt acuzati ca voiau sa sparga un magazin de bijuterii

Opt barbati, cel mai probabil romani, au fost retinuti, luni, la Paris, fiind prinsi in flagrant in timp ce incercau sa sparga un magazin de bijuterii in apropierea celebrului Bulevard Champs-Elysees,.

Balonul de Aur 2013: Cristiano Ronaldo, cel mai bun fotbalist al lumii

Balonul de Aur 2013 a fost castigat de portughezul Cristiano Ronaldo, acesta fiind desemnat cel mai bun fotbalist al lumii, relateaza Romania Libera. Ronaldo, in varsta de 28 de ani, a mai castigat.

Exporturile Gazprom spre Europa au atins cel mai ridicat nivel din ultimii cinci ani

Grupul rus Gazprom a anuntat, luni, ca anul trecut exporturile sale spre piata europeana au crescut cu 16%, atingand cel mai ridicat nivel de dupa criza financiara din 2008, informeaza Agerpres. Potrivit datelor.

Anna Chapman, cel mai sexi spion al Rusiei, si-a facut casa de moda.

Cel mai sexi spion al Rusiei, Anna Chapman, a intrat in lumea modei. Aceasta a prezentat la sfarsitul saptamanii trecute o colectie casual in cadrul unui spectacol care a avut loc in statiunea turceasca, Antalya, informeaza RIA Novosti. Pentru realizarea liniei, roscata in varsta de 31 de ani a angajat cativa tineri designeri de la o Universitate de moda din Moscova. Citeste si: Vezi ce spioana celebra l-a cerut in casatorie pe Edward Snowden Anna Chapman nu a renuntat insa la serviciul sau .

12 Years a Slave si American Hustle, premiate cu Globul de Aur 2014 pentru cel mai bun film

Lungmetrajele 12 Years a Slave, de Steve McQueen, si American Hustle, de David O. Russell, au fost desemnate cel mai bun film-drama, respectiv cel mai bun film-comedie, la cea de-a 71-a editie a galei Globurilor de Aur, care a.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )