Libnet.ro
UNICEF

19:31

Un copil roman, geniu in astronomie. Este unul dintre cei mai buni studenti din lume

Antena3 Antena3,
Un copil roman, geniu in astronomie. Este unul dintre cei mai buni studenti din lume

Cunoastem eroul zilei, unul dintre copiii geniali ai Romaniei. La doar 19 ani, Rares Grozavescu are realizari incredibile. Acesta a lucrat la conceperea unei drone pompier, a unei camere care creeaza nori si a finalizat trei proiecte de cercetare. continuă pe Antena3

Cine vrea de fapt sa cumpere Dinamo: Este unul dintre oamenii foarte potenti financiar

Dinamo Bucuresti continua sa se zbata in cea mai rusinoasaperioadadin istorie. Se afla la retrogradare si mai are la dispozitie doar 7 etape pentru salvare. Clubul din Stefan cel Mare l-a.

Dusmanul lui Gigi Becali are probleme uriase. Unul dintre milionarii Romaniei, in vizorul ANAF

Unul dintre cei mai bogati cetateni romani a primit o vizita din partea ANAF, care i-a verificat averea personala. Barbatul face parte din categoria multi-milionarilor fantomatici, a caror aparitii publice le numeri pe degete. Ce au descoperit inspectorii Fiscului si care este decizia de ultima ora a judecatorilor, aflati in continuare. Dusmanul lui Becali are .

Povestea speciala a unei eleve de 10 la BAC. Unul dintre parintii ei nu are maini de la varsta de 11 ani

Unul dintre cei 12 elevi din judetul Timis cu media 10 pe linie la examenul de Bacalaureat din 2020 este Iudith Nichescu, fiica lui Sergiu Nichescu, care a ramas fara ambele maini la 11 ani. Barbatul a trecut peste toate greutatile vietii si si-a intemeiat o familie frumoasa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )