Libnet.ro
UNICEF

09:15

JTI ROMANIA Afaceri de peste 1,1 miliarde euro, din care 78% taxe

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
JTI ROMANIA Afaceri de peste 1,1 miliarde euro, din care 78% taxe

Cifra de afaceri inregistrata de JTI in 2019 pentru cele doua entitati cu care isi desfasoara activitatea in Romania, JTI Trading si JTI Manufacturing, depaseste 5,4 miliarde lei 1,1 miliarde euro), in crestere cu 12,5% fata de anul precedent. 78% din cifra de afaceri, si anume 4,2 miliarde lei reprezinta sume virate la stat: accize, TVA si alte taxe, in crestere cu 27% fata de 2018. continuă pe Ziarul Bursa

Pilonul II de pensii in primele trei luni din 2020: Valoarea activelor a urcat la peste 12,46 miliarde de euro. 7,53 milioane de romani aveau in medie in conturi 8.114 de lei

7,53 milioane de romani participau la finele lunii martie 2020 in sistemul de pensii obligatorii administrate privat Pilonul II), valoarea activelor depasind 12,46 miliarde de euro, in crestere anuala cu 17,76%, a anuntat vineri ASF. La nivelul Pilonului II, contributia medie lunara a participantilor, cu contributii virate la 31 martie 2020, a fost de 199,76 lei, iar valoarea medie a unui cont in sistemul pensiilor administrate privat era de 8. 114 lei.

VIDEOCONFERINTA INVESTITII IMOBILIARE SI ACHIZITII PUBLICE IN PANDEMIE CATALIN IAPA, MLPDA: Guvernul si-a propus sa investeasca 100 miliarde euro in economia tarii, in urmatorii zece ani

Executivul si-a propus sa investeasca in economia tarii 100 miliarde euro, in urmatorii zece ani, a anuntat Augustin Catalin Iapa, secretar de stat in Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei MLPDA).

UE investeste 2,2 miliarde euro in 140 de proiecte-cheie de transport

Comisia Europeana a anuntat ca va sprijini redresarea economica in toate statele membre prin injectarea a aproape 2,2 miliarde euro in 140 de proiecte-cheie de transport. in Romania, printre proiectele selectate se afla modernizarea mai multor linii de cale ferata.

3 miliarde euro din partea Germaniei pentru cele mai sarace tari din lume

Germania a anuntat ca va aloca fonduri totale de 3 miliarde euro, sub forma de imprumuturi acordate .

Tarile frugale propun scaderea valorii pachetului de relansare la 700 de miliarde euro

Olanda, Austria, Suedia si Danemarca, asa-numitul grup al tarilor frugale and , au sugerat duminica seara, in reuniunea speciala a Consiliului European de la Bruxelles, o scadere a valorii pachetului general de relansare economica de la 750 de miliarde de euro la 700 de miliarde de euro, in scopul deblocarii discutiilor dintre liderii statelor membre, au declarat diplomati europeni pentru dpa, preluat de g4media.

Summitul UE: Grupul tarilor frugale propune scaderea valorii pachetului de relansare la 700 de miliarde euro

Olanda, Austria, Suedia si Danemarca, asa-numitul grup al tarilor frugale, au sugerat duminica seara, in reuniunea speciala a Consiliului European de la Bruxelles, o scadere a valorii pachetului general de relansare economica de la 750 de miliarde de euro la 700 de miliarde de euro, in scopul deblocarii discutiilor dintre liderii statelor membre, au declarat diplomati europeni pentru dpa, scrie Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )