Libnet.ro
UNICEF

05:30

Judecarea recursului din dosarul Zambaccian, suspendata: Adrian Nastase a cerut recuzarea unei judecatoare

B1 B1,
Judecarea recursului din dosarul Zambaccian, suspendata: Adrian Nastase a cerut recuzarea unei judecatoare

UPDATE 10:01: Judecarea recursului a fost suspendata in urma cererii de revocare depusa de sotii Nastase, magistratii analizand demersul fostului premier si al sotiei sale. Avocatii fostului premier au motivat. continuă pe B1

Judecarea recursului din dosarul Zambaccian, suspendata a doua oara: Cererea de recuzare depusa de Nastase a fost respinsa

UPDATE12:48: Judecarea recursului a fost suspendata pentru a doua oara. UPDATE 12:14: Cererea de recuzare a judecatoarei Ioana Bogdan, depusa de sotii Nastase, a fost respinsa, iar judecarea recursului.

Judecarea recursului din dosarul Zambaccian, reluata: Cererea de recuzare depusa de Nastase a fost respinsa

UPDATE 12:14: Cererea de recuzare a judecatoarei Ioana Bogdan, depusa de sotii Nastase, a fost respinsa, iar judecarea recursului procurorilor DNA urmeaza sa fie reluata. UPDATE 10:01: Judecarea recursului a fost.

Judecarea recursului din dosarul Zambaccian, amanata pana in septembrie: Nastase a cerut recuzarea unei judecatoare

UPDATE 14:59: Magistratii au decis amanarea procesului pana pe data de 9 septembrie. UPDATE13:49: Procesul a fost reluat, dupa ce magistratii au respins noi exceptii invocate de avocatii sotilor.

Adrian Nastase a cerut recuzarea unei judecatoare in cazul recursului din dosarul Zambaccian

Fostul premier Adrian Nastase si sotia sa, Dana Nastase, au depus, luni, doua cereri de recuzare a judecatoarei Ioana Bogdan, unul dintre magistratii completului de la inalta Curte de Casatie si Justitie.

Magistratii au amanat judecarea recursului in dosarul Zambaccian

Dosarul Zambaccian a fost amanat de magistratii Curtii Supreme pentru luna septembrie. Dupa ce a aflat vestea, Adrian Nastase a declarat ca spera ca procesul lui sa fie folosit pentru remodelarea unor reguli de.

Adrian Nastase, nou termen in dosarul Zambaccian

Magistratii Curtii Supreme au reluat, luni, judecata recursului in dosarul Zambaccian in care fostul premier Adrian Nastase a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj si a fost achitat pentru acuzatia de luare de mita.

UPDATE Procesul lui Nastase in dosarul Zambaccian incepe cu o suspendare. Avocatul solicita recuzarea completului de judecata

Magistratii Curtii Supreme au reluat, luni, judecata recursului in dosarul Zambaccian in care fostul premier Adrian Nastase a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj si a fost achitat pentru acuzatia de luare de mita.

FOTO Adrian Nastase si-a lansat cartea inchisorii, la Targul de carte Bookfest

In volumul-eseu intitulat Lumea, americanii si noi, lansat duminica la targul de carte Bookfest din Bucuresti, omul politic Adrian Nastase descrie relatiile dintre romani si americani in context politic, precum si rodul intalnirilor sale in calitate de ministru de Externe si premier cu sefii de stat americani. Cartea a fost scrisa pe parcursul celor cinci luni petrecute de fostul premier la inchisoare.

Adrian Nastase, la inalta Curte in Dosarul Zambaccian.

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, luni, 3 iunie, recursul DNA in Dosarul Zambaccian, in care fostul premier Adrian Nastase este acuzat de santaj si luare de mita. In data de 13 mai, Inalta Curte a decis sa amane pentru 3 iunie judecarea recursului pentru ca avocata Irinei Jianu sa poata studia dosarul si sa poata formula apararea. Amintim ca procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au contestat achitarea fostului premier Adrian Nastase si a sotiei sale, Dana Nastase, in .

Dosarul Zambaccian. Adrian Nastase a cerut recuzarea unei judecatoare. Afla de ce.

UPDATE: Adrian Nastase a cerut recuzarea judecatoarei Ioana Bogdan, pe motiv ca ea este omul fostului procuror sef al DNA, Daniel Morar. La ora transmiterii acestei stiri, sedinta a fost suspendata. Este asteptata formarea unui nou complet de judecatori. Ioana Bogdan a fost consilier al fostului sef al DNA, Daniel Morar si este una dintre judecatoarele care a facut parte din completul care l-a condamnat pe Adrian Nastase in dosarul Trofeul Calitatii. Avocatul lui Adrian Nastase, Ioan .

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )