Libnet.ro
UNICEF

18:30

Adrian Nastase, la inalta Curte in Dosarul Zambaccian.

România Liberă România Liberă,
Adrian Nastase, la inalta Curte in Dosarul Zambaccian.

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, luni, 3 iunie, recursul DNA in Dosarul Zambaccian, in care fostul premier Adrian Nastase este acuzat de santaj si luare de mita. In data de 13 mai, Inalta Curte a decis sa amane pentru 3 iunie judecarea recursului pentru ca avocata Irinei Jianu sa poata studia dosarul si sa poata formula apararea. Amintim ca procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au contestat achitarea fostului premier Adrian Nastase si a sotiei sale, Dana Nastase, in . continuă pe România Liberă

Adrian Nastase, la inalta Curte in Dosarul Zambaccian. ...

UPDATE: Adrian Nastase a cerut recuzarea judecatoarei Ioana Bogdan, pe motiv ca ea este omul fostului procuror sef al DNA, Daniel Morar. La ora transmiterii acestei stiri, sedinta a fost suspendata. Este asteptata formarea unui nou complet de judecatori. Ioana Bogdan a fost consilier al fostului sef al DNA, Daniel Morar si este una dintre judecatoarele care a facut parte din completul care l-a condamnat pe Adrian Nastase in dosarul Trofeul Calitatii. Avocatul lui Adrian Nastase, Ioan .

Adrian Nastase, la inalta Curte in Dosarul Zambaccian. ...

UPDATE: Adrian Nastase a cerut recuzarea judecatoarei Ioana Bogdan, pe motiv ca ea este omul fostului procuror sef al DNA, Daniel Morar. La ora transmiterii acestei stiri, sedinta a fost suspendata. Este asteptata formarea unui nou complet de judecatori. Ioana Bogdan a fost consilier al fostului sef al DNA, Daniel Morar si este una dintre judecatoarele care l-au condamnat pe Adrian Nastase in dosarul Trofeul Calitatii. _ _ _ _ UPDATE: Adrian Nastase a ajuns, luni, in jurul orei 8:50, la .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )