Libnet.ro
UNICEF

16:00

Judecatorul prahovean Petre Podea, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru coruptie

B1 B1,
Judecatorul prahovean Petre Podea, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru coruptie

ICCJ l-a condamnat definitiv pe judecatorul Petre Podea, de la Tribunalul Prahova, la trei ani de inchisoare cu executare, pentru dare de mita. Judecatorul Petre Podea a fost gasit vinovat de trafic de influenta. continuă pe B1

Judecatorul Petre Podea, de la Tribunalul Prahova, condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu executare pentru coruptie

Judecatorul Petre Podea, de la Tribunalul Prahova, a fost condamnat definitiv de Curtea Suprema la trei ani de inchisoare cu executare. Magistratul a fost judecat pentru ca a primit 3. 000 de lei pentru a scapa de inchisoare un barbat.

Trei ani de inchisoare pentru un islamist olandez revenit din Siria

O instanta din Olanda l-a condamnat la trei ani de inchisoare pe un islamist olandez care a revenit din Siria, achitand-o insa pe sotia acestuia, scrie AFP. Este prima data cand un islamist.

Un magistrat de la Tribunalul Prahova, condamnat la inchisoare cu executare pentru coruptie

Judecatorul Petre Podea, de la Tribunalul Prahova, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare, pentru ca a acceptat sa primeasca 3. 000 de lei de la un om de afaceri, ca sa intervina la un magistrat care sa dispuna liberarea conditionata a unei persoane, este decizia inaltei Curti, conform Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )