Libnet.ro
UNICEF

20:45

Un magistrat de la Tribunalul Prahova, condamnat la inchisoare cu executare pentru coruptie

România Liberă România Liberă,
Un magistrat de la Tribunalul Prahova, condamnat la inchisoare cu executare pentru coruptie

Judecatorul Petre Podea, de la Tribunalul Prahova, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare, pentru ca a acceptat sa primeasca 3. 000 de lei de la un om de afaceri, ca sa intervina la un magistrat care sa dispuna liberarea conditionata a unei persoane, este decizia inaltei Curti, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Judecatorul Petre Podea, de la Tribunalul Prahova, condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu executare pentru coruptie

Judecatorul Petre Podea, de la Tribunalul Prahova, a fost condamnat definitiv de Curtea Suprema la trei ani de inchisoare cu executare. Magistratul a fost judecat pentru ca a primit 3. 000 de lei pentru a scapa de inchisoare un barbat.

Judecatorul prahovean Petre Podea, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru coruptie

ICCJ l-a condamnat definitiv pe judecatorul Petre Podea, de la Tribunalul Prahova, la trei ani de inchisoare cu executare, pentru dare de mita. Judecatorul Petre Podea a fost gasit vinovat de trafic de influenta.

Primarul suspendat din Navodari,trimis in judecata in dosarul in care a fost arestat pentru coruptie

Primarul suspendat din Navodari, Nicolae Matei, a fost trimis in judecata, alaturi de alte sase persoane fizice si juridice, intre care un judecator de la Tribunalul Constanta, dupa ce ar fi prejudiciat Primaria, prin reconstituirea ilegala a dreptului de proprietate asupra mai multor terenuri, potrivit unui comunicat emis de Directia Nationala Anticoruptie DNA).

Fost director in APDRP, retinut pentru coruptie si nereguli cu fonduri europene

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus astazi retinerea pentru 24 de ore a lui Florian Farcas, expert evaluator, ulterior director in organisme regionale sau judetene ale fostei APDRP actuala Agentie pentru Finantarea Investitiilor Rurale - AFIR), acuzat de fapte de coruptie si nereguli cu fonduri europene.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )