Libnet.ro
UNICEF

06:15

Trei ani de inchisoare pentru un islamist olandez revenit din Siria

Antena3 Antena3,
Trei ani de inchisoare pentru un islamist olandez revenit din Siria

O instanta din Olanda l-a condamnat la trei ani de inchisoare pe un islamist olandez care a revenit din Siria, achitand-o insa pe sotia acestuia, scrie AFP. Este prima data cand un islamist. continuă pe Antena3

Judecatorul Petre Podea, de la Tribunalul Prahova, condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu executare pentru coruptie

Judecatorul Petre Podea, de la Tribunalul Prahova, a fost condamnat definitiv de Curtea Suprema la trei ani de inchisoare cu executare. Magistratul a fost judecat pentru ca a primit 3. 000 de lei pentru a scapa de inchisoare un barbat.

Judecatorul prahovean Petre Podea, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru coruptie

ICCJ l-a condamnat definitiv pe judecatorul Petre Podea, de la Tribunalul Prahova, la trei ani de inchisoare cu executare, pentru dare de mita. Judecatorul Petre Podea a fost gasit vinovat de trafic de influenta.

Celebra actrita de la Bollywood, condamnata la 26 de ani de inchisoare pentru blasfemie

Veena Malik Khan 30 de ani), o actrita de la Bollywood si vedeta de televiziune, a fost condamnata de catre un tribunal pakistanez la 26 de ani de inchisoare pentru blasfemie, dupa ce a aparut intr-o scena vag bazata pe casatoria fiicei profetului Mahomed, scrie The Guardian.

COD ROSU de PLOI SI INUNDATII pentru mai multe regiuni din Franta

Intemperiile inregistrate in sudul Frantei se mentin si duminica, situatia din Aude si Pyrenees-Orientales fiind dificila. Cele doua regiuni sunt vizate de cod rosu, relateaza presa franceza, citata de Ager.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )