Libnet.ro
UNICEF

08:15

Judetul din Romania unde si-au pierdut viata cei mai multi oameni in accidente de circulatie

Adevărul Adevărul,
Judetul din Romania unde si-au pierdut viata cei mai multi oameni in accidente de circulatie

De la inceputul lunii ianuarie pana la mijlocul lui decembrie, in acest judet 80 de persoane au murit in accidente de circulatie. in multe situatii soferii s-au urcat bauti la volan si au pierdut controlul masinii. continuă pe Adevărul

Un roman si-a pierdut viata intr-un accident rutier in Italia. Avea doar 39 de ani

Un roman de 39 de ani si-a pierdut viata la Monichiari, dupa ce a pierdut controlul masinii. Vasile Nastasaera la doar cateva sute de metri de casa surorii sale, acolo unde avea si domiciliul, cand a.

Daniel Zamfir: Ce fac anumite banci din Romania seamana a subminarea economiei

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, nu a mers marti la sedinta Comisiei economice din Senat unde fusese invitat, insa a trimis o scrisoare in care mentioneaza ca nu participa la o discutie provenind din.

Lidl, primul retailer din Romania care recruteaza romanii plecati la munca in strainatate

Lidl lanseaza, in luna decembrie, o campanie de recrutare dedicata romanilor din diaspora si devine astfel primul retailer din Romania care mizeaza pe cei plecati in strainatate. Compania va scoate la concurs peste 200 de locuri de munca, atat in zona.

Anunt important de la Ministerul Sanatatii. Toti bebelusii nascuti in spitalele de stat din Romania vor beneficia de acest control gratuit!

Copiii nascuti in maternitatile de stat din Romania beneficiaza de control auditiv gratuit, realizat cu aparatura medicala moderna incepand din luna decembrie, Ministerul Sanatatii extinzand programul de.

FOTO Imagini de la accidentul cumplit in care cantareata Anca Pop si-a pierdut viata. Masina s-a rostogolit 12 metri inainte de a plonja in Dunare

Anca Pop, o tanara artista originara din Caras-Severin, a murit in seara zilei de luni, 17 decembrie, in urma unui grav accident rutier.

Primarul din Romania care deszapezeste singur comuna pentru ca nu-si permite un angajat

Bartok Ede Otto, primarul din Dalnic, judetul Covasna, a ajuns sa deszapezeasca singur comuna. Aflat sub cod galben de vreme rea, judetul Covasna a fost maturat de viscol sambata. Primarul Otto Bartok.

Masinile diesel, interzise oficial: Veste bomba pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde nu mai au voie sa circule romanii...

Exista motive serioase de ingrijorare pentru toti soferii care au masini diesel motorina, deoarece tot mai multe tari vest-europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru autovehiculele care.

Tara din Europa unde copiii din scoli sunt invatati sa traga cu mitraliera - VIDEO

Cresterea nationalismului din Polonia a avut ca rezultat o cerere marita pentru organizarea de ore de militarie in licee. Tendintaeste rezultatul alegerilor unui guvern conservator si vine in contextul.

Rusii pot trece ca prin BRANZA de scutul american antiracheta din Romania si Polonia! Declaratiile ingrijoratoare ale comandantului Fortelor strategice ale Rusiei

Instalatiile americane de aparare antiracheta din Europa se afla in raza de actiune a fortelor rusesti, a declarat general-colonelul Serghei Karakaiev, comandantul Fortelor strategice ale Rusiei, citat de.

Locul din Romania in care barbatii au cate patru neveste

Dobrogea este, cu siguranta, cea mai cosmopolita dintre regiunile care formeaza Romania. Comunitatile de turci, lipoveni, aromani au transformat zona intr-un adevarat conglomerat socio-cultural unic pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )