Libnet.ro
UNICEF

01:05

Juniorul Mihnea Costachi din Alba Iulia, in topul celor mai buni sahisti romani in 2014

Adevărul Adevărul,
Juniorul Mihnea Costachi din Alba Iulia, in topul celor mai buni sahisti romani in 2014

Rezultatele excelente ale juniorului albaiulian Mihnea Costachi 14 ani) au fost recunoscute si de Federatia Romana de Sah care l-a inclus in topul celor mai buni sahisti romani ai anului 2014, pe pozitia a cincea. continuă pe Adevărul

Revelion cu muzica clasica si focuri de artificii in Piata Cetatii din Alba Iulia

Locuitorii din Alba Iulia care nu si-au facut planuri de Revelion sunt invitati sa petreaca noaptea dintre ani sub cerul liber inPiata Cetatii, centrul istoric al orasului. Autoritatile locale au pregatit si in acest an un foc de artificii, acompaniat de acorduri muzicale din concertul de Anul Nou de la Viena.

Managerul centrului de fitness Zen Gym Alba Iulia incearca sa scape din arest preventiv la Curtea de Apel Bucuresti

Managerul centrului de fitness Zen Gym din Alba Iulia, Dragos Ionut Feisan, incearca sa scape de arest preventiv. Inculpatul va fi prezentat marti, 30 decembrie 2014, la Curtea de Apel Bucuresti, unde se judeca contestatia acestuia la decizia de arestare pronuntata la Tribunalul Bucuresti.

Primaria Alba Iulia a receptionat ultimele obiective din Cetate: muzeul Principia, drumul roman si zidul medieval. Lucrarile au costat peste 16 milioane lei

Primaria Alba Iulia a receptionat ultimele trei obiective cuprinse in Proiectul Reabilitarea Centrului Istoric Fortificatia Vauban Alba Iulia, cai de acces, iluminat si mobilier urban Zona interioara. Valoarea lucrarilor s-a ridicat la suma de 16,48 milioane de lei.

Primaria Alba Iulia a receptionat 3 obiective din Cetate: muzeul Principia, drumul roman si zidul medieval. Lucrarile au costat peste 16 milioane lei

Primaria Alba Iulia a receptionat ultimele trei obiective cuprinse in Proiectul Reabilitarea Centrului Istoric Fortificatia Vauban Alba Iulia, cai de acces, iluminat si mobilier urban Zona interioara. Valoarea lucrarilor s-a ridicat la suma de 16,48 milioane de lei.

FOTO Atractii turistice noi in Cetatea Alba Iulia: Muzeul Principia si drumul roman Via Principalis

Situl Roman Principia din Cetatea Alba Iulia face parte din proiectul de punere in valoare a vestigiilor alaturi de zidul medieval din zona cladirii Ierihon si drumul roman Via Principalis din zona strazii Mihai Viteazul.

Ce filme au furat internautii: topul celor mai piratate productii cinematografice din 2014

Controversata comedie The Wolf of Wall Street/ Lupul de pe Wall Street, cel de-al patrulea film al echipei de succes Martin Scorsese Leonardo DiCaprio, ocupa primul loc in topul celor mai piratate productii cinematografice din anul 2014, scrie BBC.

Risc de avalanse si trasee turistice inchise in zone montane din Alba

Jandarmii montani si salvamontistii din Alba au identificat zone periculoase si reamintesc turistilor cateva reguli minimale pentru a evita evenimentele neplacute in perioada minivacantei de Revelion. Traseele turistice de la altitudini mari au fost declarate inchise, iar riscul de avalansa estimat pentru Muntii Sebesului, la Varful Sureanu si Muntii Bihorului, la Varful Biharia Varful Curcubata Mare), este de nivel 3, pe o scara de la 1 la 5.

Romania, pe primele locuri in topul celor mai petrecarete tari in noaptea de Revelion

Romania se afla pe primele locuri intr-un top al celor mai petrecarete tari in seara de Revelion, intrucat romanii, alaturi de locuitorii din Rusia si Ucraina, merg la culcare cel mai tarziu in noaptea.

Ce loc ocupa Romania in topul celor mai petrecarete tari in noaptea de Revelion

Romanii ocupa o pozitie fruntasa intr-un top al celor mai petrecarete natii in seara de Revelion, alaturi de locuitorii din Rusia si Ucraina.

Barbat retinut de politisti din Alba pentru tentativa de talharie, violare de domiciliu si distrugere

Un barbat in varsta de 36 de ani din localitatea Lunca Ampoitei judetul Alba a fost retinut de politisti pentru comiterea mai multor infractiuni, printre care o fapta de tentativa de talharie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.222 seconds )