Libnet.ro
UNICEF

13:15

Romania, pe primele locuri in topul celor mai petrecarete tari in noaptea de Revelion

B1 B1,
Romania, pe primele locuri in topul celor mai petrecarete tari in noaptea de Revelion

Romania se afla pe primele locuri intr-un top al celor mai petrecarete tari in seara de Revelion, intrucat romanii, alaturi de locuitorii din Rusia si Ucraina, merg la culcare cel mai tarziu in noaptea. continuă pe B1

Ce loc ocupa Romania in topul celor mai petrecarete tari in noaptea de Revelion

Romanii ocupa o pozitie fruntasa intr-un top al celor mai petrecarete natii in seara de Revelion, alaturi de locuitorii din Rusia si Ucraina.

Juniorul Mihnea Costachi din Alba Iulia, in topul celor mai buni sahisti romani in 2014

Rezultatele excelente ale juniorului albaiulian Mihnea Costachi 14 ani) au fost recunoscute si de Federatia Romana de Sah care l-a inclus in topul celor mai buni sahisti romani ai anului 2014, pe pozitia a cincea.

Ce filme au furat internautii: topul celor mai piratate productii cinematografice din 2014

Controversata comedie The Wolf of Wall Street/ Lupul de pe Wall Street, cel de-al patrulea film al echipei de succes Martin Scorsese Leonardo DiCaprio, ocupa primul loc in topul celor mai piratate productii cinematografice din anul 2014, scrie BBC.

Topul celor mai rasunatoare condamnari in 2014

Instantele romanesti au dat, in 2014, sute de condamnari, multe fiind de inchisoare cu executare. Printre dosarele solutionate definitiv de magistrati se numara si cele cunoscute ca ICA, Zambaccian si Elodia, in care au fost trimisi dupa gratii Dan Voiculescu, Adrian Nastase si Cristian Cioaca.

Copiii de aur ai Calarasiului. Topul celor mai buni sportivi de pe malul Borcei

Canotaj, box, atletism si lupte sunt ramurile sportive in care tinerii pregatiti la Calarasi au facut performanta in 2014. Clubul Sportiv MunicipalCSM) a intocmit clasamentul campionilor, multi dintre ei facand parte deja din loturile nationale.

Bogdan Chirieac, la Esential: Deszapezirea in Romania este una dintre cele mai mari vaci de muls pentru politic

Deszapezirea in Romania este una dintre cele mai mari vaci de muls pentru politic, a declarat analistul Bogdan Chirieac, invitat in editia de luni a emisiunii Esential, de la Antena 3. La fel cum a fost si este.

EXCLUSIV Cum am putea face din Romania una dintre cele mai atractive tari. Viziunea romanului specialist in turism, medaliat de onoare al Vienei

Simion Giurca, directorul Biroului de promovare turistica al Romaniei la Viena, care a primit, la inceputul lui decembrie, medalia de onoare a Primariei Viena pentru merite in turism, a vorbit, pentru Adevarul, despre munca sa, despre destinatiile de vacanta din Romania pe care le aleg austriecii, dar si despre ceea ce lipseste turismului romanesc ca sa fie unul optim.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )